Feltámad hamvaiból a 2000-es évek kolosszális bukása, J.J. Abrams a fedélzeten

A Lana és Lily Wachowski rendezésében készült 2008-as Speed Racer - Totál turbó aligha bukhatott volna nagyobbat annak idején. A film gyakorlatilag azt is bebizonyította, hogy a kultikus Mátrix-trilógia rendezői sem nyújtanak garanciát egy jó adaptációra.

A Totál turbó közel 120 millió dollár költségvetésből készült el, és már a nyitóhétvégén befolyt összeg is igencsak baljóslatúnak volt mondható, amely mindössze 18,5 millió dollárra rúgott. A produkció összevétele a mai napig mindössze 93,4 millió dollárt hozott a konyhára, amelyből a gyártó a forgalmazókkal együtt osztozik.

Az Apple azonban a napokban hivatalosan is bejelentette, hogy megcsinálják a film sorozatváltozatát, amely az Apple TV+-on lesz majd elérhető. A merész döntést  J.J. Abrams nevével sikerült aládúcolni, akinek produkciós cége, a Bad Robot és a Warner Bros. Television felel majd a gyártásért.

A széria executive producerei Ron Fitzgerald és Hiram Martinez lesznek majd, akik a Túlélők viadala és a Szóljatok a köpcösnek! filmeken dolgoztak. Bővebb információ egyelőre nem látott napvilágot a projekttel kapcsolatban, azonban a közeljövőben várhatóan gyakrabban hallunk még az előkészületekről.

akció | családi | dráma | kaland | sci-fi | sportfilm | vígjáték

Teljes sebességgel, kanyarokon, akadályokon és váratlan fordulatokon át süvít a Racer család legifjabb tagja. Amikor családi autógyárat bekebelezni igyekvő Royalton próbálja... több»