Sharon Stone a DC új szupergonosza a Blue Beetle-ben

Sharon Stone ismét képregényfilm szupergonoszaként lesz látható, a színésznő korábban a 2004-ben mozikba került Macskanőben alakította Laurel Hedare karakterét.

Bár az utóbbi időben meglehetősen csendes volt a Blue Beetle háza tája, a legfrissebb értesülések szerint Sharon Stone Victoria Kord szerepében tér vissza. Bár a karakter valójában nem található meg az eredeti képregényekben, aki ismeri a kiadványokat, annak mindenesetre ismerősen csenghet a név, Ted Kord volt ugyanis az az illető, aki Jaime Reyes előtt viselte Blue Beetle öltözékét.

A DC legutóbb a Matt Reeves rendezésében készült Batmannel dobbantott egy nagyot, várhatóan Angel Manuel Soto sem éri majd be kevesebbel. A film további főszerepeiben Adriana Barraza, George Lopez, Xolo Maridueña, Elpidia Carrillo, Harvey Guillen és Raoul Trujillo. A Blue Beetle a tervek szerint 2023. augusztus 18-án érkezik a mozikba.

59 Macskanő  (2004)

akció | fantasy | krimi

Patience Philips átlagos életét él, amely azonban szörnyű véget ér, miután véletlenül felfedezi egy nagy cég féltve őrzött üzleti titkát. A cég vezetői úgy döntenek, nem... több»