Advertisement
Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
Filmadatlap
 
17
Szereplők
2
Vélemények
10
Képek
1
Videók
Emma
 
indingo   2019. 02. 21.

legújabb vélemény

Az kapjuk amit várunk egy végtelenül vontatott néha kissé unalmas filmet, amely főszereplője egy kotnyeles sznob leányzó aki azt hiszi hogy mindenre tud figyelni csak saját magára nem.

 
Durran   2017. 01. 02.

rafináltan humoros, könnyed, ahogy Jane Austen általában, remekül sikerült eltalálni a regények hangulatát. Gwyneth Paltrownak nagyon illett ez a szerep, huncut volt, a kosztümök pedig mesések.

A film összbevétele 15 600 000 dollár volt (imdb.com).

 

Phyllida Law és Sophie Thompson játszották Mrs és Miss Bates-t, és a valódi életben is anya-lánya kapcsolatban állnak. Thompson elmondta, hogy ez véletlen egybeesés volt, hogy így kapták meg a szerepeket, mivel a szereplőválogatást vezető személynél külön listákon szerepelt a nevük.

(puffancshercegnő)
 

Ruth Myers-nek csak 5 hete volt hogy elkészítsen 150 kosztümöt a filmhez, ezért folyamatosan dolgozott a forgatás alatt.

(puffancshercegnő)
 

Nicole Kidman és Diane Lane is elutasították a főszerepet.

(puffancshercegnő)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.