Dwayne Johnson nagyon szeretné megtudni, ki miatt borult ki Rebecca Ferguson

Rebecca Ferguson a Reign with Josh Smith podcastben elárulta, hogy beleállt egy konfliktusba egy meg nem nevezett színésztársával, miután az üvöltött vele és szidalmazta őt egy film forgatásán...

A színésznő története természetesen azonnal találgatásokat indított el az illető kilétével kapcsolatban és az X-en megjelent interjú részletet Dwayne Johnson is kommentelte (ezzel kizárva saját magát is a találgatásokból, mint lehetséges elkövetőt). A páros a 2014-es Herkulesben dolgozott együtt.

A meg nem nevezett kolléga nemét Ferguson, aki jelenleg a Dűne új részében láthatunk (Ahol fantasztikusan kelti éltere Lady Jessica karakterét!), nem árulta el.

Ferguson így emlékezett vissza az esetre: "Emlékszem, hogy volt egy pillanat, és ez az ember annyira bizonytalan és dühös volt, mert nem tudta úgy hozni a jeleneteket, ahogy akarta. És azt hiszem, annyira sebezhető voltam és kényelmetlenül éreztem magam, ő pedig leordított. De mivel ez az ember volt az első számú a híváslistán [Az úgy nevezett call sheeten, a színészekhez számokat rendelnek. Mindig az "egyes" a legfontosabb, legdrágább...stb. Ő a "fő" főszereplő, aki bizonyos prioritásokat élvez.], nem volt számomra biztonsági háló. Szóval senki sem állt mögöttem. És sírva mentem ki a forgatásról."

A színésznő felidézte, hogy az illető a film stábja előtt olyan dolgokat mondott neki, mint: "Te színésznek nevezed magad?" és "Ezzel kell dolgoznom?".

"Csak álltam ott és összetörtem" - mondta Ferguson.

Később mégis szembe mert helyezkedni ezzel a bizonyos színésszel, és követelte, hogy cseréljék ki őket teniszlabdákra. Amikor ezt a kérést elutasították, azt kérte, hogy hadd játsszon a kollégának háttal, hogy legalább az arcába nézni ne kelljen.

Annyit biztosan tudunk, hogy nem Hugh Jackmanről vagy Tom Cruise-ról van szó (őket a színésznő kizárta a találgatásokból). Előbbivel %272885%ben, utóbbival a Mission: Impossible - Leszámolás - Első Rész-ben játszott együtt.

Johnson támogató kommentet írt, ami így hangzott:

"Utálom ezt látni, de imádom látni, ahogy szembeszáll a baromságokkal" - írta The Rock az X-en - "Rebecca volt az őrangyalom, akit a mennyből küldtek a forgatásunkra. Imádom ezt a nőt."

Az egykori WWE-sztár hozzátette: "Szeretném kideríteni, ki tette ezt".