Az szinte vitán felül áll, hogy Arnold Schwarzenegger minden idők legnagyobb akciósztárja, van azonban egy film, amelyre egyáltalán nem tud büszke lenni.

Schwarzenegger a nyolcvanas években vált a modern akciófilmek titánjává, miután felhagyott a testépítő karrierjével. Szinte képtelenség felsorolni azokat a filmeket, amelyekkel igazán maradandót hozott ebben a műfajban, és egyértelmű, hogy Arnie nem a Ragadozót vagy épp a Terminátort emelné ki mint a leggyengébb produkció, amelyben valaha is részt vett.

Bár az 1985-ben megjelent Vörös Szonja hozta azt a hangulatvilágot, amelyet a Conan, a barbárral annyira megszerettek a nézők. A Brigitte Nielsen (galériánkban) főszereplésével készült film viszont enyhén szólva sem váltotta be a hozzáfűzött reményeket. A filmen Schwarzenegger Kalidor karakterét formálta meg, amelyet úgy tűnik, egy cseppet sem élvezett.

“Vörös Szonja a legrosszabb film, amit valaha készítettem, ha a gyerekeimmel nagyon elszaladnak a lovak, akkor büntetésként a szobájukba küldöm őket, hogy tízszer nézzék meg a filmet, persze sosem volt velük ekkora gond” - jegyezte meg Schwarzenegger humorosan.

A tervek szerint egyébként a jövőben elkészül a Vörös Szonja rebootja, amelynek címszerepében Matilda Lutz lesz látható, és amely várhatóan 2024-ben jelenik meg.

akció | fantasy | kaland

Szonya (Brigitte Nielsen) békés életének egycsapásra vége szakad, amikor Gedren királynõ legyilkoltatja szüleit A zsarnok uralkodónõ bűvös talizmánjával a Föld... több»