Játssz egy Samsung Galaxy A41 okostelefonért! Login  
72%

Conan, a pusztító (1984)

Conan the Destroyer
Filmadatlap
 
19
Szereplők
6
Vélemények
17
Képek
1
Videók
 
Sabnock Sanatory   2020. 07. 27.

legújabb vélemény

0

Méltó folytatása a Barbárnak. Izgalmas, fordulatos fantasy, mesevilág, ami elvarázsol minket. Schwarzi kezd belejönni a kamera előtti játékba. Igaz, még sok a manír és a póz, de amúgy minden rendben.

 
ZeroHero   2015. 05. 12.

0

Régi film, bájos és nevettető bakikkal, és elhanyagolható színészi teljesítményekkel! Mégis szeretem, nagyon jó kis kikapcsolódás! Öröm nézni, a kormányzó urat, fiatalon ereje teljében! Akkoriban sok srác tekintette etalonnak Arnold bácsit, és szeret... több»


 
Yosihiro   2016. 05. 22.

0

remek fantasy és jó folytatás szerintem. nekem mindkettő tetzsik itt még nem a technológia és a szinészi alakítás volt a lényeg. valahogy el kellett adni egy történetet és ez sikerült. Egy ugymond"meseét" igy feldolgozni azért valjuk meg nem sikerült... több»

 
TribeBubu   2017. 03. 25.

0

Nekem ez nagyon tetszett. Igaz, kicsit béna a történet és mai szemmel a kivitelezés is bugyutának néz ki, de gyerekkoromban odavoltam az ilyen fantasy-kért. Meg szerintem a maga idején ez egy nagyon látványos film volt.

 
D. Wolfe   2016. 04. 27.

0

Sokan utálják, de nekem speciel jobban tetszett az első résznél. Az tény, hogy gyerekes egy kicsit, viszont Conan figurája itt sokkal szimpatikusabb. Valahogy sokkal inkább pörgött az egész, engem jobban megfogott.

 
Magnus   2017. 10. 17.

0

Az első résznél gyengébb ! Ennek ellenére megnézhető. Kevesebb vér, kevesebb kardozás.

Galéria (17)

Arnold Schwarzenegger
Arnold Schwarzenegger
Arnold Schwarzenegger
Arnold Schwarzenegger
Arnold Schwarzenegger

Videók (1)

A film összbevétele 100 042 035 dollár volt (imdb.com).

 

A Conan a pusztító után terveztek harmadik részt Conan, a hódító néven, de mivel a második rész nem érte el a kívánt sikert, elvetették az ötletet.

(stevepisti )
 

A készítőknek gondot okozott akkora lovat találni a Bombaata karakterét játszó Wilt Chamberlainnek, amiről nem ért le a lába a földre.

(stevepisti )
 

Zula karakterét eredetileg egy afroamerikai férfi színésznek szánták.

(stevepisti )
 

63 ember veszti életét a filmben.

(Norbi)
 

A film a Conan a barbár folytatása, de a készítők le akarták szorítani a korhatárt, ezert a film teljesen más lett, mint az elődje. Anyagilag ugyan jól teljesített, de rengeteg rajongót veszített.

(ZeroHero)