Schwarzenegger újra Conan lesz?

A Marvel nemrég jelentette meg a Conan the Barbarian című vadiúj képregényük első részét – aminek Arnold Schwarzenegger a jelek szerint nagyon megörült.

A színész Twitterén osztott meg egy rövid videót arról, hogy mennyire szerette a képregényt – és hogy milyen régóta szeretne ebből a történetből még egy filmet készíteni. A videót azzal a lelkesítő gondolattal zárja, hogy Let’s do it! – azaz csináljuk meg.

Az ötlet remekül hangzik, és tulajdonképpen tökéletesen passzol a mai hollywoodi divatba: vagyis a régi, nagy klasszikusok leporolásának/folytatásának/újragondolásának sorozatába – ráadásul a színész már tényleg többször szeretett volna nekifutni egy következő Conan-filmnek, eddig nem volt rá lehetősége.

A Conan, a barbár és a Conan, a pusztító című részeket követő film terve már többször kútba esett, de most itt a tökéletes alkalom, hogy mégis megvalósuljon – a 71 éves színész pedig készen áll rá, hogy ismét eljátssza a harcost.

A már évek óta keringő filmterv szerint Conan elfoglalta ugyan méltó helyét a trónon, sok-sok év után néhányan szeretnék onnan eltávolítani – ám Conant nem abból a fából faragták, hogy csak úgy megadja magát a sorsának, és ismét harcba száll azért, ami jogosan is az övé.

A színész jelenleg a Terminator: Sötét végzeton dolgozik, és szerencsésen felépült a szívinfarktusát követő szívműtétjéből. A videó tanulsága szerint remek formában van – és hiba lenne ezt és a lelkesedését kihasználni. Ha már úgyis a több évtizedes távlatokból felélesztett történetek korát éljük…

Így örül Arnold a képregénynek: