81% 71 szavazat
Ninja Scroll

Ninja Scroll

Jûbê ninpûchô
Filmadatlap
3
Vélemények (3)
16
Szereplők (16)
4
Képek (4)
1
Videók (1)
Érdekességek
Díjak
1
Filmkritika (1)
Cikkek
Fórum

FILMINFÓ

Dzsube Kibagami, a legendás harcos magányosan vándorol az országban. Útja során megment egy gyönyörű nindzsanőt, Kagerót, akinek társait lemészárolta Tesszaj, a démoni erejű harcos. Kagero a közeli Koga nindzsa klán tagja, és azért indult útnak, hogy kiderítse, mi okozta azt a szörnyű járványt, ami egy egész falut kipusztított. Hamar kiderül, hogy a támadó nincs egyedül, ő csak az egyik Kimón nyolc ördöge közül. Dzsube nem menekülhet előlük, egytől-egyig le kell győznie őket, ha életben akar maradni, de nem pusztán a saját élete a tét: egy olyan összeesküvés nyomaira bukkan, ami az egész sógunátus jövőjét veszélybe sodorhatja.

Forgatókönyvíró: Yoshiaki Kawajiri
Ország: Japán
Premier: 1993.06.05.
 
2016.07.08 csenge

legújabb vélemény

A perverz nagypapó, aki undorítóan dörzsölt, és a dögös nindzsalány, akivel ha lefekszel, meghalsz...hatásos, a hibáival együtt.

0
 
2016.02.08 ellcrys89

Ennek a stílusnak nem igazán voltam híve és nem is szerettem sose. Nagyon ajánlgatták nekem, mint utóbb kiderült feleslegesen. Sajnos nálam nem ment át a rostán. Nem kedveltem.

0
 
2015.05.03 kasztni

Véres, szexi, misztikus, mint amilyennek egy igazi animének lennie kell. Talán kicsit több is volt a vér, mint kellene...de különben pöpec.

0
 
Értékelés: 10/10
(2016. 04. 22.)
Minden idők egyik legbrutálisabb animéje, és sokak szerint egyben a legjobb is, tele irdatlan erejű összecsapásokkal, és egy felejthetetlenül nyers és fájdalmas leszámolásjelenettel. Több