2022.03.08 15:03 JRD Olvasottság: 140x
3

A túlszexualizált kaják...

Annyira gyermeteg és közönséges, hogy az szégyen!

(!A legnagyobb gond azonban az, hogy a mai kisebb és nagyobb kamaszoknak egy nagy kedvence! Több tanítványom szerint ez az elmúlt évek legjobb filmje. Ugye, érzed a gondot?!)

A túlszexualizált kaják...

Bárgyú szexuális utalások, szűzikét játszó zsömik és kanos vislik bugyuta kalandja, kissé rasszista péksütemények és nasik társaságában. Aztán végkifejletként egy orgia zárja az amúgy is gyenge produkciót.

Állatira gáz a sztori és annyira lapos, mint a frizbi.

De mint minden film, ahol ennyire jelen van (és ilyen formában) a szex, arról már nézetlenül is tudjuk, hogy nem a mondanivalója miatt került vászonra. A cél a felszínes, polgárpukkasztó, közönséges milliódolláros bevétel.

(Olyan 100 milla azért becsurgott, bár erről is eltérő infók állnak a rendelkezésünkre: van, ahol 89 szerepel, van ahol 125 millát emlegetnek, de ki tudja!)

(Érdekes szemelvény, hogy maga az animációs film nem került többe 20 millió dollárnál- bár személy szerint én még ezt is túlzásnak tartom. Mint kiderült-hogy igaz e vagy sem- az animátorok csak egy részét kapták meg a díjazásuknak és a sok-sok belefeccelt túlórát nem fizették ki. És így valljuk be, már nem is volt annyira nehéz betartani a z alacsonynak számító költségvetést. Ez végül olyan feszültséghez vezetett, hogy a több, mint 80 animátorból csak 47 nevét tüntették fel a végén.

Talán a szinkronhangok vihették el a költségvetés jelentős részét. Bár be kell, hogy valljam egy Edward Nortontól egy Salma Hayektől azért az ember többet várt, mint hogy egy rajzfilmpornóhoz adják a nevüket.)

Persze egy érettebb korosztálynak "talán" jó kikapcsolódás! Talán.

Egyszer.

De semmi esetre sem állandó szórakozásra!

Míg a Shrek megnézhető végtelenszer addig ez max egyszer... és valljuk be, felejthető élmény is.

És banyek, itt a következő része is, mely tutira ugyanennyire szánalmas és silány!

De ízlések és pofonok!

Szóval ha épp csak kikapcsra vágysz, akkor filmre fel és (remélem) jó szórakozást!

66 Virsliparti  (2016)

animáció | fantasy | kaland | szatíra | vígjáték

Mi járhat egy virsli fejében? Vagy hát… mi járna, ha volna feje? Történetünk hőse, Frank (eredeti hangja: Seth Rogen) a lét alapkérdéseit kutatja: várja, hogy megvásárolják... több»

3