Játssz egy Xiaomi Redmi Note 4-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  
 
veress75  2016. 07. 04.

Sok van, hogy az előzetes jó, aztán maga a film gagyi. Az első 10 percben azt hittem, hogy ennél is ez a helyzet, de aztán szerencsére kezdett javulni, és végül egész jó lett. Vicces volt és jól választották ki a színészeket is.

 
gihera81  2015. 11. 12.

Olyan rettenetesen nem nagy durranás: tele van azért persze számos humorszilánkkal, amelyeket az ügynökök, de leginkább a főszereplő páros szolgáltat nekünk és az ember úgy érzi, hogy klasszikus kémtémában nem nagyon maradt ki ziccer, ám mégis elég unalmas a film sajnos.

 
Remes982  2015. 10. 04.

Nagyon jól szórakoztam. Szeretem a paródiákat, az iróniát, ami nem mindig megy, mert van, hogy átcsúszik gagyiba, de ez a film szerintem működik. Jutott bele bőven mindenből, ami élvezhetővé és szerethetővé tesz egy ilyen filmet - és jó volt látni, hogy működött a főszereplő páros is.

 
scroll35  2015. 07. 31.

Nekem a Johnny English jobban bejött, Rowan Atkinson sokkal jobb karakter, bár lehet, hogy elfogult vagyok a Bean és Blackadder sorozatok miatt. Meg aztán a brit humor jobban bejön, mint az amerikai, valahogy kellemesebb és nem olyan konkrét, kicsit megkerüli a dolgokat. Ezzel szemben ez a film mindent nagyon egyértelműen tálalt, ami egy picit fárasztó lett a végére.

 
danda115  2015. 06. 27.

Ez a vígjáték nagyon gyenge, és ahhoz képest még hosszú is lett. Steve Carell jó komikus, de azért most egy kicsit megártott, ebben a szerepben annyira nem jó, hogy az egész filmet elvigye. Anne Hathaway pedig minden, csak nem jó komika, ami talán 10 évvel ezelőtt még csak-csak bocsánatos bűn volt tőle, de ma már egész egyszerűen ciki.

Steve Carell
Anne Hathaway
 

Dwayne Johnson a filmben nyújtott alakításáért jelölve volt az MTV Movie Award legjobb negatív hős díjára.

(mamiéstöti2)
 

Bill Murray egy rövid cameo erejéig a 13-as ügynök szerepében tűnik fel a filmben.

(SódóGA)
 

A Főnök keresztneve, Thaddeus, egyszer sem hangzik el a filmben.

(SódóGA)


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.