Maxwell Smart (Steve Carell) nagyon ügyes elemző, de igazi álma, hogy ügynök lehessen. Bár letette a vizsgáját, eddig soha nem volt alkalma arra, hogy ebben a munkakörben is bizonyítson. Az orosz kémeknek, a KAOS embereinek köszönhetően azonban úgy tűnik, mégis ügynök lesz belőle. A KAOS végleg fel akarja számolni az ügynökhálózatot, és feltett céljuk, hogy elpusztítsák a világot. Az emberiség jövője egyedül Maxwellen illetve társán, a 99-es számú ügynökön (Anne Hathaway) múlik.
Nekem a Johnny English jobban bejött, Rowan Atkinson sokkal jobb karakter, bár lehet, hogy elfogult vagyok a Bean és Blackadder sorozatok miatt. Meg aztán a brit humor jobban bejön, mint az amerikai, valahogy kellemesebb és nem olyan konkrét, kicsit ... több»
Dwayne Johnson a filmben nyújtott alakításáért jelölve volt az MTV Movie Award legjobb negatív hős díjára.
(mamiéstöti2)A főnök asztala mögötti fényképen Jane Dulo látható, aki az eredeti sorozatban a 99-es ügynök édesanyját alakította.
(SódóGA)A film nyitó jelentében egy körözött bűnöző képe látható Max hűtőjén. A bűnöző neve (Mr. Big) utalás az eredeti, 1956-os “Get Smart” című sorozatra, melyben Mr. Big karaktere is feltűnt.
(SódóGA)Barbara Feldon, az eredeti sorozat 99-es ügynöke visszautasította, hogy bármilyen formában is szerepeljen a 2008-as filmben.
(SódóGA)A film az 1965-ben indult “Get Smart” amerikai sorozat remake-je. A sorozat 5 évadot élt meg.
(SódóGA)Szeretnéd használni a Mafab értékelését a weboldaladon?
Használd ezt a HTML-kódot »