Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
Filmadatlap
 
53
Szereplők
5
Vélemények
9
Képek
1
Videók

Vélemények: A kertvárosi gettó (2005)

 
Norbert93   2019. 05. 18.

legújabb vélemény

Vicces és tökös, reális szatíra a rajzfilm keretei között. Sokkal jobban megfogott, mint hasonló témájú társai, talán a nem éppen burkoltan megfogalmazott, de mégis humorral leplezett társadalomkritikája miatt.

 
HercegPeter   2017. 11. 10.

Szerintem mindent elmond róla, hogy a három évadot (ami eleinte megjelent) körülbelül három nap alatt végignéztem. Nagyon elborult agya lehet annak, aki ezeket a sztorikat és dumákat megírta. Minden karakternek megvan a maga varázsa. Ez nem csak az állandó karakterekre vonatkozik, de az alkalmiakra is (BitangJó, Goodlove, III. Ed). Néhol kicsit túlzásba viszik a káromkodást, de általában minden a helyén van. Nekem kicsit furcsa, hogy a témája ellenére animeszerű grafikával készült. Szerintem nem vagyok azzal egyedül, hogy a kedvenc szereplőm Rumli. Nagyon bírom a csávót (nem buzi).


 
LionelMessi10   2018. 07. 06.

Remek sorozat, erőteljes szóhasználattal. Jó időtöltést jelent a nézése, a három évad villámgyorsan lepörög, mert ha neki áll az ember nézni, akkor már nem tudja abbahagyni.

 
Garadi   2016. 03. 26.

Nagyon vicces sorozat, kiváló karakterekkel. Néha túl fárasztó is tud lenni, és 2-3 résznél többet egyhuzamba nem tudok megnézni, de a négy csillagot megérdemli.

 
Xarxas   2015. 10. 03.

Ez a sorozat új értelmet ad a fekete humornak xD Nagyon jó :D

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.