Közösség

Vélemény:

91 Family Guy

(1999)

Őrültek háza

D’disasterTourist   2026.03.04 18:01
0

Minden esti elalvás kötelező sorozata, szerencsések vagyunk, hogy ez a sorozat ennyit megél, mert minden mozzanata, történése és cselekvése egy remekmű. Kendőzetlenül, kíméletlenül, megalkuvást nem tűrve bele áll bárkibe aki megérdemli és soha nem alaptalanul. Főleg ezért a kedvencem az összes közül, mert nem félnek beleállni bárkibe, és mellette a rengeteg aberált vicc, ami amúgy néha még engem is meghökkent, hogy mennyi idiótaság pattan ki a fejükből, sokszor még tanácstalan vagyok én is egy két dolognál, mert vannak olyan dolgok amik szimplán csak puszta spekulációk, mégis fantasztikus és minden helyzetben kiégeti az embert a temérdek sok hülyeséggel. Peter a fő kolompos, ha ilyen ember tényleg létezik, remélem a tv elé kerül mert a valóságba is elhallgatnék egy ilyen alakot, illetve Steve karaktere az elvetemült szuper zseni gyerek aki minden áron le akar számolni az édesanyjával és nem utolsó sorban Brian a minden kapcsolat elrontója, az alkoholista beszélő szuper kutya. És végső sorban Quagmire az örök szoknyapecér, prostikkal suttogó.