A Netflix mindössze két évad után törölte a Vágyak/Valóság című erotikus sorozatot.

A március elején bemutatott második évad elvarrta a szálakat, így a rajongóknak nem lehetett okuk panaszra, de nem csak ők, hanem a sorozat alkotója, Stacy Rukeyser reménykedett a folytatásban.

A Deadline beszámolója szerint a Netflix szóvivője azt mondta, hogy "a második évad természetes befejezést adott a sorozatnak, lezárva a kulcsfontosságú karakterek történetét, akiknek kapcsolatai boldog véget érnek, hozzátéve, hogy a streamingszolgáltató büszke a sorozatra és a producerek, a szereplők és a stáb által beletett munkára".

Nem mellesleg, a sorozatot napokkal azt követően kaszálták, hogy a főszereplő, Sarah Shahi (galériánkban) azt mondta, hogy küzdött az anyaggal, amit a második évadra kapott, és leszólta a "giccses" tartalmat.

"Határozottan nem kaptam olyan támogatást a műsorban részt vevő emberektől, mint az első évadban" - mondta a Not Skinny But Not Fat podcastben. "Ez egy sokkal másabb dolog lett számomra - és ezt nem félek kimondani".

dráma | romantikus | vígjáték

Egy kisvárosi anyuka fantáziadús utazásra indul az emlékei között, miközben házasélete éles ellentétet mutat vad gyermekkorával. több»