87% 66 szavazat
Adını Feriha Koydum

Adını Feriha Koydum

Adını Feriha Koydum
Filmadatlap
3
Vélemények (3)
36
Szereplők (36)
45
Képek (45)
Videók
Érdekességek
Díjak
Filmkritika
Cikkek
1
Fórum (1)

FILMINFÓ

Egy fiatal lány beiratkozik egy egyetemre, ahol szemet vet rá egy igazi csábító.

(csd)

Forgatókönyvíró: Melis Civelek, Tilsim, Sirma Yanik
Ország: Törökország
Premier: 2010.11.30.

Sorozat áttekintés

1. évad - 24 epizód
 
2020.01.07 Julia

legújabb vélemény

Végig néztem

A magyar verzió nagyon jól sikerült ! Remek film a 16 éves lányom is nézi a sorozatot még nem ért a végére .Nem dráma ,hanem egy fantasztikus romantikus film .Sajnos egy- két szereplőt kiírtak belőle de ettől függetlenül nagyon élvezhető. A film végén derült ki számomra ,hogy Emir modell(utána néztem) ezért volt olyan elegáns a mozgása az egész sorozat végéig .Csak ajánlani tudom aki szeret egy-két könnycseppet ejteni a romantikus filmeken!!!!

0
 
2019.04.26 Candy

Rémes...

Kifejezetten szeretem a török sorozatokat. Szeretem a nem mindennapi történetüket, szeretem, hogy a színészek általában nem játszanak túl (mint argentin társaik), és a szerelmi szál is kedves, nem túlcsorduló. Viszont ez a film a főszereplő lány miatt (Feriha) nézhetetlen. Nem csak a karakter rémisztően idegtépő, hanem a “színésznő” játéka is hagy némi kivetni valót. A történet hosszadalmas, elnyújtott. Nem tetszett.

0
 
2018.07.01 Rózsa Kripnerné

Én az interneten néztem végig, egy török csatornán. Nagyon rossz vége van. A második esküvön lelövik Ferihát, mint később kiderül Ecce lövi le, de valahol olvastam hogy Ferihá korábbi elmebeteg vőlegénye lövi le. Az utána lévő rész, nagyon siralmas. ... Több

0