Játssz egy 80 cm képátlójú Hyundai okostvéért! Login  
84%

Adını Feriha Koydum (2011)

Adını Feriha Koydum
Filmadatlap
 
36
Szereplők
3
Vélemények
45
Képek
Videók

Galéria (45)

 
Julia   2020. 01. 07.

legújabb vélemény

0
Végig néztem

A magyar verzió nagyon jól sikerült ! Remek film a 16 éves lányom is nézi a sorozatot még nem ért a végére .Nem dráma ,hanem egy fantasztikus romantikus film .Sajnos egy- két szereplőt kiírtak belőle de ettől függetlenül nagyon élvezhető. A film végén derült ki számomra ,hogy Emir modell(utána néztem) ezért volt olyan elegáns a mozgása az egész sorozat végéig .Csak ajánlani tudom aki szeret egy-két könnycseppet ejteni a romantikus filmeken!!!!

 
Candy   2019. 04. 26.

0
Rémes...

Kifejezetten szeretem a török sorozatokat. Szeretem a nem mindennapi történetüket, szeretem, hogy a színészek általában nem játszanak túl (mint argentin társaik), és a szerelmi szál is kedves, nem túlcsorduló. Viszont ez a film a főszereplő lány miatt (Feriha) nézhetetlen. Nem csak a karakter rémisztően idegtépő, hanem a “színésznő” játéka is hagy némi kivetni valót. A történet hosszadalmas, elnyújtott. Nem tetszett.

 
Rózsa Kripnerné   2018. 07. 01.

0

Én az interneten néztem végig, egy török csatornán. Nagyon rossz vége van. A második esküvön lelövik Ferihát, mint később kiderül Ecce lövi le, de valahol olvastam hogy Ferihá korábbi elmebeteg vőlegénye lövi le. Az utána lévő rész, nagyon siralmas. ... több»