Játssz egy Hyundai okostévéért! Login  
75%

A király: Örök uralkodó (2020)

The King: Youngwonui Gunjoo
Filmadatlap
 
21
Szereplők
2
Vélemények
15
Képek
3
Videók
 
Andrea F.H   2021. 01. 20.

legújabb vélemény

0

Az egyik legjobb, ha nem a legjobb koreai sorozat. Izgalmas 16 részes, de két nap alatt megnéztem, mert nem tudtam abbahagyni. Egyszerűen imádtam.

 
Teemeah   2020. 08. 18.

3
A párhuzamos univerzumos sztori remek, I Minho kevésbé

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Felemás érzés fogja el az embert ezt a sorozatot nézve. Egyrészről itt egy remek sztorilehetőség: párhuzamos világok, modern uralkodó szerelembe esik a köznép lányával (elcsépelt ugyan, de azért jól meg lehet csinálni ezt is), misztikum és egy nagyon... teljes kritika»


Galéria (15)

Videók (3)

 

A rendkívül sikeres forgatókönyvíró, Kim Unszuk (Kim Eun-suk) és a népszerű két főszereplő, I Minho (Lee Min-Ho) és Kim Goun (Kim Go-eun) hírneve miatt a sorozat nagy felhajtást és médianyilvánosságot kapott, a koreai nézettségi adatok azonban csalódást okoztak, csupán 11%-os maximális nézettséget értek el az epizódok, az utolsó néhány részre pedig már csak 6-8% volt kíváncsi, ami messze elmarad Kim korábbi sorozatainak nézettségétől. Az okok közé sorolták a túl sok klisét, a parallel univerzumok magyarázatának hiányát, a színészi játékot, a forgatókönyvírótól korábban megszokott szellemes és kreatív párbeszédek hiányát, valamint a rengeteg burkolt termékmegjelenítést. (www.scmp.com, www.koreaherald.com)

(Teemeah)
 

Ez I Minho (Lee Min-Ho) visszatérő sorozata sorkatonai szolgálatának befejezését követően.

(Teemeah)