Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
88%

A király: Örök uralkodó (2020)

The King: Youngwonui Gunjoo
Filmadatlap
 
21
Szereplők
4
Vélemények
15
Képek
3
Videók

Galéria (15)

Videók (3)

 
JRD   2022. 03. 30.

legújabb vélemény

1
Menthetetlenül romantikus vagyok, szóval nekem bejött...

Egy újabb koreai romantikus sorozat, mely az elejétől a végéig jól össze van rakva. Kaland, trónfosztási kísérlet, gyilkosságok, időkapu, misztikum és minden mennyiségben a mindent áthidaló igaz szerelem. A romantikus lelkeknek kötelező darab. A zenéje nagyon megfogott. Szóval, nézd meg, ha túlcsordul benned a romantikus éned! Filmre fel, és jó szórakozást!

 
Teemeah   2020. 08. 18.

3
A párhuzamos univerzumos sztori remek, I Minho kevésbé

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Felemás érzés fogja el az embert ezt a sorozatot nézve. Egyrészről itt egy remek sztorilehetőség: párhuzamos világok, modern uralkodó szerelembe esik a köznép lányával (elcsépelt ugyan, de azért jól meg lehet csinálni ezt is), misztikum és egy nagyon... teljes kritika»

 
Andrea F.H   2021. 01. 20.

0

Az egyik legjobb, ha nem a legjobb koreai sorozat. Izgalmas 16 részes, de két nap alatt megnéztem, mert nem tudtam abbahagyni. Egyszerűen imádtam.

 
Bettina388032   2021. 04. 29.

0

Nekem ez az egyik kedvencem ebben a műfajban, és egyben az egyik első, amit láttam, éppen ezért lehet, hogy egy kicsit elfogult vagyok, de nekem ez 5⭐.

 

A rendkívül sikeres forgatókönyvíró, Kim Unszuk (Kim Eun-suk) és a népszerű két főszereplő, I Minho (Lee Min-Ho) és Kim Goun (Kim Go-eun) hírneve miatt a sorozat nagy felhajtást és médianyilvánosságot kapott, a koreai nézettségi adatok azonban csalódást okoztak, csupán 11%-os maximális nézettséget értek el az epizódok, az utolsó néhány részre pedig már csak 6-8% volt kíváncsi, ami messze elmarad Kim korábbi sorozatainak nézettségétől. Az okok közé sorolták a túl sok klisét, a parallel univerzumok magyarázatának hiányát, a színészi játékot, a forgatókönyvírótól korábban megszokott szellemes és kreatív párbeszédek hiányát, valamint a rengeteg burkolt termékmegjelenítést. (www.scmp.com, www.koreaherald.com)

(Teemeah)
 

Ez I Minho (Lee Min-Ho) visszatérő sorozata sorkatonai szolgálatának befejezését követően.

(Teemeah)