Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
77%

Bulgasal: A halhatatlan lelkek (2021)

Bulgasal
Filmadatlap
 
10
Szereplők
5
Vélemények
3
Képek
1
Videók

Galéria (3)

Jin-wook Lee
Jin-wook Lee

Videók (1)

 
Victorie Delacroix   2022. 03. 13.

legújabb vélemény

0
Imádom

Alig várom az új részeket. Engem nagyon magával rántott a történet. Nagyon igényes sorozat lett.

 
JRD   2022. 02. 28.

1
Egy újabb koreai gyöngyszem...

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Egy sorozat, mely a misztikus történetbe belecsempészett egy kis romantikát, egy kis jellemfejlődést, egy kis harcot és sok évszázadnyi emléket, szűnni nem akaró fájdalmat. A megszokott (szinte már kötelező) kliséken kívül a történetben van valami egészen szívfacsaró is. A főszereplő színészi játéka a bizonyíték arra, hogy nem véletlenül az egyik legjobban fizetett színész Koreában. Megjegyzem: az utóbbi években a koreai filmipar hihetetlen tehetséggel rendelkező színészeket tett vászonra (az pedig csak hab a tortán, hogy szexisek, sármosak is). A részeket az ember úgy nézi végig, hogy minden egyes rész alatt egy kicsit neki is megszakad a szíve. Átérzi Bulgasal fájdalmát, a női főszereplő szerethetőségét, a szedett-vedett család minden tagjának egyéniségét és életük állomásait, melytől azok lettek, akik. Ám, mint minden koreai sorozat/film, itt is megjelennek a romantikán kívül komolyabb kérdések is. Mint például a legendás gonosz valóban színtiszta gonosz? A jó csak teljesen jó lehet? Vagy a jó és rossz valahol mindig együtt járnak? Lehet egy ellenségnek szívből megbocsájtani? Minden kérdésre választ kapsz, ha megnézed a Bulgasal című koreai sorozat minden egyes részét.

 
jfruzsi97   2022. 02. 15.

0

Előzetes alapján nagyon megtetszett. Az első rész is egész jó volt, a látványvilág, a sztori is rendben volt. De a második rész felénél nagyon untam magam, olyan semmilyennek éreztem az egészet. Úgyhogy elég is volt belőle.

 
tamas84   2022. 01. 24.

0

Megnéztük az 1. epizódot és máris imádjuk! Nagyszerű történet és operatőri munka. A koreaiak olyan jól ábrázolják a szerelmet és a szomorúságot a filmjeikben és drámáikban. Ez egy nagyon ígéretes sorozat és tudom, hogy csak jobb lesz.

 
paval   2022. 01. 30.

0

A sorozat többet törődik a lassított felvételekkel, mint a jó párbeszédekkel és érdekes karakterekkel. Lassú, unalmas és semminek sincs értelme.