Letartóztatták A hivatal és A híres Ron Burgundy legendája sztárját

Néha a sztároknak sem úgy alakul a szilveszter, ahogy azt előre eltervezték. Ezt most David Koechner is megtapasztalhatta, akit az óév utolsó délutánján tartóztatták le, így az újévet a rácsok mögött köszöntötte.

A színész, akit a legtöbben A hivatal vagy A híres Ron Burgundy legendája kapcsán ismerhetnek, Kaliforniában került összetűzésbe a törvénnyel. A jelentések szerint ittas vezetés és egy jelzőtábla kidöntése miatt vonták intézkedés alá a rendőrök, majd a letartóztatása után a kocsiját elszállították, őt pedig előállították.

Mindez december 31-én délután történt és az egész éjszakát a rácsok mögött töltötte, csak január 1-én reggel engedték szabadon. De a dolognak itt még nincs vége. A színész felesége, Leigh Koechner beadta a Los Angeles-i Legfelsőbb Bíróságra a keresetét, amelyben azt kéri, hogy a férfitól vonják meg a gyermekei felügyeleti jogát.

A pár még 1998-ban házasodott össze, de tavaly beadták a válókeresetet. Öt gyermekük született, akiktől most távol akarja tartani az apjukat. Emellett azt is kérte, hogy a bíróság biztosítsa David Koechner józanságát különböző eszközök segítségével.

A színész a hírek szerint reagált az ügyre és egy közleményben azt írta, hogy a baleset idején gyermekei nem tartózkodtak a kocsiban. Önként jelentkezett egy elvonó kúrára, illetve mentora is van a gyógyulási folyamathoz. És különben sem tenne soha semmi olyat, amivel a gyermekei épségét veszélyeztetné.