Az első résznél kicsit értetlen voltam, de mivel van egy elalvós feleségem, az újranézés csodájában részesülök a legtöbb film esetében, és másodikra óriásinak találtam az előzményrészt, úgyhogy mentem is toronyiránt az ncore-ra, és szedtem is ezt a másodikat.
Nos, ez nem tudom, hogy rosszabb vagy jobb-e, de most már értettem a koncepciót, és nagyon jól szórakoztam. És ezúttal már alig vártam a cameo szereplőket, sikerült ismét nagyszerűeket röhögni.
A film készítésekor Richard Branson volt az akkori Elon Musk, úgyhogy az egyik szerepben őt parodizálják, ezt az újszülött nézőknek mesélem.
Szuper vicces volt, de készüljetek fárasztó humor befogadására.
Az első résznél kicsit értetlen voltam, de mivel van egy elalvós feleségem, az újranézés csodájában részesülök a legtöbb film esetében, és másodikra óriásinak találtam az előzményrészt, úgyhogy mentem is toronyiránt az ncore-ra, és szedtem is ezt a másodikat. Nos, ez nem tudom, hogy rosszabb vagy jobb-e, de most már értettem a koncepciót, és nagyon jól szórakoztam. És ezúttal már alig vártam a cameo szereplőket, sikerült ismét nagyszerűeket röhögni. A film készítésekor Richard Branson volt az akkori Elon Musk, úgyhogy az egyik szerepben őt parodizálják, ezt az újszülött nézőknek mesélem. Szuper vicces volt, de készüljetek fárasztó humor befogadására.