Készülj fel a nevetésre és a teljes kikapcsolódásra, mivel a 2006-os mokumentumfilm-siker, a Borat utólagos mozifilm ma debütál az HBO Maxon.

17 év után Sacha Baron Cohen újra életre keltette ikonikus karakterét, Borat Sagdiyevet, egy folytatásban, amely úgy tűnik, hogy legalább annyira meghökkentő és vicces lesz, mint elődje. Jason Woliner rendezésében a Borat utólagos mozifilm szatirikus pillantást vet az amerikai kultúrára, politikára és társadalomra a kitalált kazah újságíró szemszögéből.

Egy kulturális ikon visszatérése

Borat 2006-ban kulturális jelenséggé vált, Cohen merész humorával és társadalmi kommentárjaival. Most ismét bátrabb tréfákkal tér vissza. A film olyan világban játszódik, ahol Borat már ismert alak az Egyesült Államokban, és különböző álruhákba bújva különböző kalandokban és kalamajkákban vesz részt.

A kortárs problémákat tükröző cselekmény

A folytatás a közelmúlt globális események hátterében játszódik, beleértve a COVID-19 járványt és a 2020-as amerikai elnökválasztás körüli politikai zűrzavart. Cohen, aki a humort és a maró kommentárt ötvöző képességéről ismert, Borat karakterét használja ezeknek a témák váratlan és gyakran provokatív megközelítéséhez.

Csillagos és meglepő

Cohen mellé csatlakozik a bolgár színésznő, Maria Bakalova, aki Borat lányát, Tutart alakítja. Bakalova már elismerést kapott a teljesítményéért, friss dinamikát adva Borat világának. A filmben több politikai személyiség is feltűnik, megtartva Cohennél a kitalált és valóság közötti határokat elmosó stílust.

Fogadtatás

A film már most is kiverte a biztosítékot, éppen úgy, mint elődje. A korai vélemények dicsérik a filmet merész humora és időszerű társadalmi kritikája miatt. Azonban, ahogy azt várni lehet egy Borat-filmtől, vitákat váltott ki provokatív tartalma miatt.

A film már elérhető az HBO Maxon, a szolgáltató ikonjára kattintva pedig rögtön a mafabos adatlapról is elindíthatod, ha van előfizetésed az HBO Max platformján.

vígjáték

A 2006-os vígjáték folytatása, amely egy fiktív kazah televíziós újságíró, Borat valós kalandjait tárja a nézők elé. több»