Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
72%
Filmadatlap
 
18
Szereplők
21
Vélemények
16
Képek
1
Videók

Vélemények: Üvegtigris 3. (2010)

 
Laca//Ho/rr/oR//   2021. 08. 02.

legújabb vélemény

0
Az eszeveszett brigád méltó zárása

A magyar virtus záróakkordja. A trilógiát minőségi rendezéssel fejezték be, és nem maradt alul az elődjeinél a poénokat tekintve sem. Péter Rudolf "Lali" és szerethető kis csapatának újabb bolondos történetét tekinthettük meg. Jó volt látni még egyszer Csuja Imre, Gáspár Sándor, Reviczky Gábor és a többiek zseniális játékát, ahogyan magukra öltötték a mi hazánkban már kultikusnak számító karaktereket. Az első résznek igencsak nagy sikert betudó Üvegtigris folytatta a maga módján burkolt hazai humorát, és jól vitték tovább azt a fajta sajátos elképzelést mind a 3 részben. Itt még egy kis szexista humorral is találkozhattunk a gyönyörű Szabó Erika személyében, de szerintem pont a határt súrolta az egyes jelenetekkel tarkított záróakkordban. Ebben a részben végre egy kis környezetváltással is találkozhattunk, hiszen a jó öreg lakókocsis jelenetek után a fővárosban is megmutatták magukat kedvenc főhőseink. Szerintem egy jópofa kis vígjáték lett még egyszer, amelyben frappáns humorral teli jeleneteket láthattunk.

 
mamiéstöti2   2017. 05. 02.

0

Az első rész hangulatában és intelligens humorában sokkal több rejlett, mint ahogy a folytatás elkészült, de sikerült a második alulmúlni és egy szexista filmet létrehozni.


 
Thibo84   2016. 06. 14.

0

Jobban sikerült mint a kettő, de nem éri utol az első rész sikerét. Igaz, ami igaz, Laliék hozzák a szokásos formájukat. "ízirájder öcsém"

 
Ms. Akárki   2019. 07. 29.

0

Zseniális folytatás ismét. A mai napig szétröhögjük magunkat a családdal rajta. Lali a kedvenc elmebeteg karakterünk. Rudolf Peti istenien összefogja a filmet. Nélküle biztos nem lett volna ilyen kultfilm.

 
diumiu   2018. 01. 31.

0

Annak ellenére, hogy harmadik rész nekem nagyon tetszett, szerintem nagyon jól sikerült! A poénokat ugyanúgy jól eltalálták, a történet is jó volt és örültem az új szereplőknek is! Tetszett, szívesen bármikor újranézem.

 
Filmelemző   2018. 05. 06.

0

Az Üvegtigris első része a legjobb magyar vígjátékok egyike. A második epizódot sajnos elszúrták, nagyon erőltetett lett. Viszont a harmadik újra nagyon jól sikerült. Nálam a legelső 8.5 pontos (Roger Ebert skáláján 3.5 csillag a 4-ből), a második 6 pontos, a harmadik 8 / 10 pont.

 
doroffee   2016. 02. 14.

0

Nekem itt kifulladt a sorozat. Valahogy elvesztette a varázsát azzal, hogy Lalit kiszedték a közegéből, és mindenféle műmaca meg macsó közé dobták be. Így a kedvesen bénáskodó, proli humorból egy naggggyon izzadtságszagú és erőltetett, nem annyira emberi történetmesélés vált.

 
kissjanos21   2016. 04. 08.

0

Mind a 3 részt imádom. Magyar film lévén nem is mondhatnék mást, csak azt, hogy hű maradt elődjeihez. Tele van ez is poénokkal, hozza a tőle elvártat.

 
sztankobazsi   2015. 11. 02.

0

Ritka az a magyar trilógia, amelynek mindhárom része ugyanolyan remek, szórakoztató, élvezhető, mint amilyen az Üvegtigris! Nagyon féltem ettől a résztől, de nem csalódtam, egyszerűen szuper volt.

 
VK   2017. 05. 15.

0

Sokan szeretik a filmet, hát….nekem nem tartozik a kedvenceim közé. Nem tetszik a stílusa, nem jött át a humora sem és a színészek karaktere sem tetszett.

 
macikutya   2015. 06. 29.

0

Az első részt imádtam, a másodikat szerettem, de a harmadik rész, rossz, unalmas, semmit mondó alkotás lett számomra. Az eleje nekem erőltetettnek tűnt. A főszereplő inkább Lali és Sanyi, így a többiek nekem hiányoztak. Csoki nem volt igazán felpörög... több»

 
szafffy   2015. 03. 24.

0

Nem tetszett annyira, egyre gyengébb a részek előrehaladtával. Nem mutat sok újat, azt is mondanám szívem szerint, hogy teljesen felesleges volt elkészíteni ezt a részt. Valahogy egyáltalán nem ragadott meg.

 
bigi   2015. 06. 30.

0

Nekem nagyon tetszett, méltó folytatása az előzőeknek. Nagyszerű film, nagyszerű színészekkel, zseniális forgatókönyvvel, hatalmas poénokkal! Gyakorlatilag nem volt olyan pillanata a filmnek, amikor "leeresztett" volna a történet. Voltak poénok, mely... több»

 
cunci   2015. 06. 16.

0

Zseniális! Remek forgatókönyv, parádés szereposztás, pörgős jelenetek és a poénok is újszerűek, eredetiek. Sanyi mint mindig tényleg király, a katica résznél majdnem besírtam amikor Sanyi, a kocsiban örül, és belerepül egy katica a szájába, aztán kiv... több»

 
Sz.N.K.N   2015. 05. 19.

0

Nagyon vártam a filmet, kíváncsi voltam lehet-e jó egy film 3. része. Mivel gyakorlatban általában minél több rész annál gyengébb az utolsó de ez NEM. Szerintem nagyon rendben volt. Fordulatos végig eseménydús, poénokkal, beszólásokkal telepakolt film.

 
krisztike18   2015. 05. 21.

0

Összességében úgy gondolom, korrekt filmre sikeredett az Üvegtigris 3, de sajnos elmarad a második résztől. Valamiben talán még az elsőtől is.

 
Katalin21   2015. 11. 04.

0

Ez a rész már kicsit modernebb kategóriába megy át, itt inkább a szerelmi irányba megy el a sztori, a humorok már nem olyan jók. A szereplőkre nem panaszkodhatom.

 
Bius   2015. 12. 10.

0

Mondhatom,hogy számomra ez az egyetlen magyar film aminek eddig még az összes részét nagyon kedveltem.Lali és Csoki kiemelkedőek.Sanyi az meg simán bolond.Jók ezek a színészek es a film is vicces,szeretem.Szabó Erikát kihagytam volna a filmből!!!

 
janimohosz   2015. 02. 15.

0

ebben a részben is megmutatta a Sanyika a tudását..mindegyik része jó, egyszerre szoktam nézni mindet egymás után..nagyon haláliak a fiúk

 
trngr   2015. 03. 31.

0

A képi minőség javulásával a történetszál romlásával arányos. Sajnos 3. filmből már nem lehetett annyit kihozni mint az első kettőből.Ettől függetlenül szórakoztató, vicces.

 
Hufi   2015. 03. 04.

0

Igaz nem nevettem annyit mint az első részen. és egy szálló igével se lettem gazdagabb, de jó hangulata volt a filmnek és a végére minden és mindenki a helyére került.