Herczeg Attila 2014-ben bemutatott Megdönteni Hajnal Tímeát című rendezése tarol a Netflixen a magyarországi előfizetők körében.

A film jelenleg a kilencedik legnézettebb tartalomnak számít a platformon, így gyakorlatilag 10 évvel a mozibemutató után is töretlen sikernek örvend. A történet szerint Hajnal Tímea, a sikeres modell most egyszerűbb életre vágyik a sok felhajtás után. 

Rövidesen ismét találkozik volt osztálytársával, Horváth Danival a gimnáziumi osztálytalálkozón. Mint kiderül, mindketten elégedetlenek jelenlegi életükkel, így nagyon könnyen egymásra találnak. Egy másik volt osztálytárs, a pornóproducerként dolgozó Bögőcs azonban azzal kezdi el zsarolni Danit, hogy nyilvánosságra hozza a viszonyukat, hacsak nem hozza őt össze a Tímeával, ám a dolgok azonban váratlan és érzelmes fordulatot vesznek.

A film főszerepeiben Osvárt Andrea, Szabó Simon, Simon Kornél, Kamarás Iván, Lengyel Tamás, Jordán Adél és Békés Itala láthatók. A Megdönteni Hajnal Tímeát 66 százalékos értékelést kapott 305 szavazat alapján a Mafabon a hazai nézőktől.

A produkció film tehát már elérhető a streamingszolgáltató műsorkínálatában, amelynek adatlapján található Netflix ikonra kattintva közvetlenül el is indíthatjátok a lejátszást, amennyiben rendelkeztek előfizetéssel a szolgáltatónál.

vígjáték

Hajnal Tímeát mindenki meg akarja dönteni, aki meg nem, az szívesen cserélne vele, ugyanis mindene megvan. Sikeres fotómodell, egy dúsgazdag tévés személyiség csaja, röviden:... több»