Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
69%

Mázli (2008)

Mázli
Filmadatlap
 
15
Szereplők
3
Vélemények
4
Képek
1
Videók

Galéria (4)

Lukáts Andor
Lukáts Andor
Kerekes Vica

Videók (1)

 
Crystaldeer   2021. 04. 18.

legújabb vélemény

1
Kicsit több, mint átlagos

Lukáts Andor nagyon hitelesen játssza a karaktert, mintha csak rászabták volna a filmet, ezzel szemben senki mást nem igazán tudnék kiemelni. Vígjátéknak se különösen mondanám, inkább a szarkasztikus humor jelenik meg benne. Hangvételében sokkal drámaibb, a cselekménye azonban figyelemfelkeltő. Láttam már ennél sokkal rosszabb magyar alkotást, nem nevezném kiemelkedőnek, de ezzel szemben teljesen élvezhető. Én is úgy vélem, hogy a film egyharmadában valahogy elfogyott a történet, és hiányzott egy rendes befejezés, de ettől független nem rossz film, egyszer teljesen nézhető. Külön extra, hogy az osztrák szereplőket tényleg osztrák színészek játsszák, ezért szintén jár a pont, ez hitelessé teszi a cselekményt.

 
Wesleyvep   2017. 07. 05.

0

Mindig fenntartásokkal nézek meg egy filmet, mivel túl sokszor csalódtam már. A szokásos kliséken sajnos ez a magyar alkotás sem képes túllépni, ennek ellenére remek képi világa van és egész korrekt alakításokat láthatunk. A többi viszont csak sallang.

 
Dan   2018. 08. 05.

0

Az egyharmadáig élveztem, de utána számomra nagyon kiszámíthatóvá és monotonná vált. Nem egy fordulatos film, és sajnos még Kerekes Vica felbukkanása sem nagyon menti meg a műsort. Kár érte, mert volt az ötletben potenciál.