60% 51 szavazat
Fekete leves

Fekete leves

Fekete leves
Filmadatlap
4
Vélemények (4)
19
Szereplők (19)
12
Képek (12)
1
Videók (1)
Érdekességek
Díjak
Filmkritika
Cikkek
Fórum
Lejátszás

FILMINFÓ

Egy anyagi gondokba keveredett DJ kap az alkalmon, hogy könnyű pénzt csináljon, amihez a diliházban ülő haverját és annak társait hívja segítségül egy pénzrabláshoz. A furcsán verbuválódott csapat sikeresen el is végzi a munkát ? de hamar rá kell jönniük, hogy a megszerzett pénzzel több gond van, mint remélték. A film sajátos hangvételéhez hozzájárul, hogy a színészek saját nevüket használják a filmben és a párbeszédek improvizáción alapulnak, melyek merítenek és építenek a szereplők saját személyiségéből és problémáiból, ezzel elérve az átfedést a valóság és a fikció között. Novák Erik legújabb filmje, egy tőle már megszokott stílusi elemekből építkező, alvilági témájú, fekete humorral fűszerezett akció-thriller.

Rendező: Novák Erik
Ország: Magyarország
Premier (HU): 2014.06.05.
Novák Erik
Szabó Simon
Perjés Zoltán
Perjés Zoltán
Fátyol Hermina
Parti Nóra
 
2020.05.26 sptt

legújabb vélemény

Nem az lett...

Nagy reményekkel kezdtem el a filmet nézni, mert az alkotók, a színészek, a körülmények alapján bíztam benne, hogy na, ez most nagyon jó lesz! Hát, nem az lett. A színészekre nem lehet panasz, de valahogy olyan összevisszaság lett az egészből, hogy nem is tudtam eldönteni, hogy ez egy burleszk, egy krimi, egy vígjáték, vagy mifene... Huhh, ha van felesleges másfél órád, akkor ne ezt a filmet nézd meg.

0
 
2018.07.27 Norbi

Őszintén szólva fogalmam sincs, hogy ez most milyen kategóriájú film lett. Minden kategóriából egy kicsi megjelenik, szerintem ezért lett az egész ilyen közönyös hangulatú, pedig jó alapötlete van.

0
 
2015.05.03 juhasz-david93

Nem tetszett, pedig ebben az alapanyagban benne volt, hogy végre egy pergős, vicces, sőt izgalmas hazai filmet lássunk. Ezek csak nagyon kis részben valósultak meg.

0
 
2016.12.14 Pappcsino

A Fekete leves ötlete nagyon jó, viszont magának a filmnek a megvalósítása már igen sok kivetnivalót hagy maga után. Nehéz meghatározni, valóba melyik műfajba is tartozik. Kicsit ez, kicsit az. Jobbra számítottam.

0