Játssz egy PlayStation-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
55

Bazi nagy francia lagzik 2 (2019)

Qu’est-ce qu’on a encore fait au bon Dieu ?
Filmadatlap
 
30
Szereplők
11
Vélemények
12
Képek
3
Videók
Légy a nap kommentelője, és NYERJ mozijegyet minden nap! Tudj meg többet itt!
 
dovetusfurdo   2019. 08. 21.

legújabb vélemény

Már megint?

Szerintem ezt nem is forgatták le volt nekik nyersfelvétel összevagdosták ami kimaradt az elsőből na az majd jó lesz a másodikba. Persze még a repülőútból és a nagy kirándulásból is mit láttunk , hogy készülödnek meg hogy megjöttek és akkor probálja elhitetni velünk a rendező , hogy mekkora nagy FÁRASZTÓ kirándulás volt.Semmi új ugyanazok a poénok (rendező szerint poénok persze) egyszer sem sikerült nevetnem. Erőltetett kár volt ezt már kiadni.

 
indingo   2019. 07. 22.

Pont olyan száraz, egyhangú és unalmas mint az első rész. A humora gyenge és erőltetett.


 
GedyPapa   2019. 07. 29.

A folytatások átka

Nagyon szerettem az első részt, többször végig néztük a feleségemmel és mindig derültünk rajta. Ezért sem volt kérdés, hogy a második résznek is esélyt adunk. A kaptafa hasonló, mint az első rész esetében azzal a különbséggel, hogy veszített az első rész varázsából. A rasszok közti különbséget megtoldják még egy kis nemi identitás kérdéssel is, ami alapvetően nem lenne baj, de néhol kicsit kínos. A kedvenc szereplőm - a pap - szerencsére ismét feltűnik és egyedi nevetésével színesíti az amúgy nem annyira rossz sztorit. Egyszer érdemes megnézni, de nem lesz egy többször nézős.

 
MMcFly2015   2019. 03. 22.

Verneuil-család másodjára is sikert hozott a családi műfajon belül

A 2014-es Bazi nagy francia lagzik (még mindig kikészülök a magyar címtől) nálam abszolút befutó komédia, a franciák részéről. Abszurd multikulti témájával egy szórakoztató családi filmként gondolok rá, aminek a humora mellett, a mondanivalója is a helyén volt. Sosem gondoltam volna, hogy van bőr, amit a Verneuil-családról még le lehetne húzni, ezért lélekben felkészültem egy gyengébb folytatásra. A nagy meglepetést az okozta, hogy a színvonal teljesen tartja azt a szintet, amit az első részben annyira szeret(het)tünk. A 2014-es vígjátékban végig vitt rasszista jellegű csipkelődések, ebben a filmben már amolyan kötelező körökként rögtön a bevezetésben lezajlik, és inkább egy aktuális témára ... több»

 
Lonka   2019. 08. 20.

A történetében nincs semmi fűszer, sok üres párbeszéd, a humorosabbbónak hitt jelenetek nem azok. Az egész film lapos.

 
Verneuil-ék legújabb családi vígjátékával fejest ugorhatunk a társadalmi tükörként felmutatott nacionalista-szalonrasszista humorba, az első részben megszeretett karakterek új kalandokkal térnek közénk vissza, hogy derüljünk egy jót azon, amin egy szimpla hétköznapon nem biztos, hogy mernénk. Kellemes időtöltés egy tál pattogatott kukoricához! több»
 
Ugyanaz sokkal rosszabbul: Verneuilék ismét polkorrekten puffogtatják a polinkorrekt poénokat, csak most alig lehet rajtuk nevetni. több»

A film összbevétele 68 894 362 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 44 261 003 forintot termelt.

 

Philippe de Chauveron írótársa, Guy Laurent elmondta, hogy bár igen fontos számukra, hogy a forgatókönyv minél precízebb legyen, a színészeknek mindig megadják a lehetőséget, hogy imprivizáljanak.

(hp)
 

Christian Clavier egy interjúban elárulta, hogy habozás nélkül igent mondott a folytatásra.

(hp)
 

Philippe de Chauveron rendező számára igen fontos a humor alkalmazása a filmjeiben, melynek első lépése (saját bevallása alapján), hogy magát és a színészeket is meg tudja nevettetni.

(hp)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.