Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
57%

Bazi nagy francia lagzik 2 (2019)

Qu’est-ce qu’on a encore fait au bon Dieu ?
Filmadatlap
 
30
Szereplők
11
Vélemények
12
Képek
3
Videók

Vélemények: Bazi nagy francia lagzik 2 (2019)

 
dovetusfurdo   2019. 08. 21.

legújabb vélemény

Már megint?

Szerintem ezt nem is forgatták le volt nekik nyersfelvétel összevagdosták ami kimaradt az elsőből na az majd jó lesz a másodikba. Persze még a repülőútból és a nagy kirándulásból is mit láttunk , hogy készülödnek meg hogy megjöttek és akkor probálja elhitetni velünk a rendező , hogy mekkora nagy FÁRASZTÓ kirándulás volt.Semmi új ugyanazok a poénok (rendező szerint poénok persze) egyszer sem sikerült nevetnem. Erőltetett kár volt ezt már kiadni.

 
indingo   2019. 07. 22.

Pont olyan száraz, egyhangú és unalmas mint az első rész. A humora gyenge és erőltetett.


 
GedyPapa   2019. 07. 29.

A folytatások átka

Nagyon szerettem az első részt, többször végig néztük a feleségemmel és mindig derültünk rajta. Ezért sem volt kérdés, hogy a második résznek is esélyt adunk. A kaptafa hasonló, mint az első rész esetében azzal a különbséggel, hogy veszített az első rész varázsából. A rasszok közti különbséget megtoldják még egy kis nemi identitás kérdéssel is, ami alapvetően nem lenne baj, de néhol kicsit kínos. A kedvenc szereplőm - a pap - szerencsére ismét feltűnik és egyedi nevetésével színesíti az amúgy nem annyira rossz sztorit. Egyszer érdemes megnézni, de nem lesz egy többször nézős.

 
Lonka   2019. 08. 20.

A történetében nincs semmi fűszer, sok üres párbeszéd, a humorosabbbónak hitt jelenetek nem azok. Az egész film lapos.

 
MMcFly2015   2019. 03. 22.

Verneuil-család másodjára is sikert hozott a családi műfajon belül

A 2014-es Bazi nagy francia lagzik (még mindig kikészülök a magyar címtől) nálam abszolút befutó komédia, a franciák részéről. Abszurd multikulti témájával egy szórakoztató családi filmként gondolok rá, aminek a humora mellett, a mondanivalója is a h... teljes kritika»

 
Csillagpor   2019. 03. 24.

Egy klasszikus botlás

Ez tipikusan az a film, amit már nem kellett volna leforgatni. Az első 5 évvel ezelőtt egyedi és ötletes vígjáték volt. Ugyanazt, de komolyan teljesen ugyanazt a sémát próbálták meg újra megcsinálni, amitől inkább egy tragikomédiává változott. Pedig reménykedtem benne, hogy azért ad valami újat, de ez sajnos nem sikerült. Hétvégi nevetgélésre jó, de nem ad semmi plusszt sajnos. Egyszer nézhető.

 
Dutka Tatjana Nézhetetlen  2019. 07. 11.

Csalódott vagyok

Nagyon szeretem a vígjátékokat! Első rész tetszett. Most pedig nagyon haragszom, hogy viccesen próbálnak elfogadtatni az emberiség legősibb lázadását Isten ellen - a homoszexualitást. Ez a rendező nagy bűne lesz az ítélő Isten előtt. Emberiség megint válasz út előtt áll: Isten törvényét válassza vagy az Ördög hazugságát!

 
Dada   2019. 07. 15.

Szerintem a maga nemében teljesen szórakoztató filmecske volt. Ezzel az alaptémával persze lehetett volna bele valamcsike mondanivalót is csempészni, de szerintem ha bejött az első rész, ez sem fog csalódást okozni. Kikapcsolódásnak, randifilmnek abszolút elmegy.

 
justynaw   2019. 03. 18.

Amennyire jól sikerült az első rész, akkora csalódás a Bazi nagy francia lagzik 2. Őszintén szólva eléggé untam, se vicces nem volt (oké, volt egy-két értékelhető poén, de minimális), ritmusa és tempója sem igazán volt... Kár érte, mert volt benne potenciál, nálam viszont ez most a közepes szintet sem üti meg.

 
FunBoi   2019. 03. 16.

Hát, nem tudom. Nekem már valahogy az előző rész sem jött be különösebben, valahogy olyan tucatfilmnek éreztem, ami a túl sok klisével próbálja meg elérni a nézőt. Ennek ellenére azt gondolom, hogy egyszer még így is meg lehet nézni, de kicsi az esély rá, hogy valaha még újra előveszem ezt a filmet.

 
Henk   2019. 03. 15.

A film egészen szórakoztató, de nem vagyok róla meggyőződve, hogy lényegében ezt a filmet ne láttam volna-e már valaha. Egyszerűen túlságosan kiszámítható volt számomra a cselekmény, ami persze nem kellene, hogy olyan nagy baj legyen, de így visszagondolva egy kicsit kevés volt mindez így.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.