Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
68%

Apaság (2021)

Fatherhood
Filmadatlap
 
32
Szereplők
7
Vélemények
20
Képek
1
Videók

Galéria (20)

DeWanda Wise
Melody Hurd
Paul Weitz
Melody Hurd
Kevin Hart
Kevin Hart
Alfre Woodard
Kevin Hart
DeWanda Wise
Melody Hurd
Kevin Hart
Alfre Woodard
Frankie Faison
Melody Hurd
Alfre Woodard
Alfre Woodard
Kevin Hart
Melody Hurd
Anthony Carrigan
Kevin Hart
Kevin Hart
Kevin Hart
Melody Hurd
Anthony Carrigan
Kevin Hart
Anthony Carrigan
Kevin Hart
Teneisha Collins
Melody Hurd
Kevin Hart

Videók (1)

 
Ildikó Bacskai   2022. 03. 19.

legújabb vélemény

1
Apaság (2021)

Dráma... vígjáték... nem nagyon jön ez össze. Aranyos, vicces filmecske lehetne, ha az apaság ilyen lenne, kiemelni a vicces részeket azért, hogy enyhítsük a kezdő tragédiát, elég ambivalens hatást kelt, emiatt nem is igazán hiteles. A színészi játékok elégségesek a történethez, és talán egy estére jó mozi lehet, ha éppen olyan kedvében nézi az ember.

 
Bazzzsi   2021. 10. 13.

2

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Érzelmileg annyira nem ragadott magával a történet, de nem volt egy rossz film. Amikor azt hiszik, hogy a csávó AA gyűlésre jött, az brutál volt.

 
belavagyok   2021. 10. 27.

2

Nem egy kiemelkedő alkotás, de egyszer meg lehetett nézni.

 
KCintia   2021. 06. 18.

1
Könnyed kis film

Eléggé kis könnyed film. Olykor érzelmes volt, olykor vicces. Sajnos viszont én három csillagnál nem tudok jobb értékelést adni. Abszolút egy átlagos film, sőt, jobb filmeket is láttam már, amiknek hasonló a története.

 
Di Canio   2021. 06. 24.

1

Sablon gyereknevelős film a szokásos dolgokkal, semmi újdonság nincs benne. Aki szereti az ilyen nyugisabb filmeket, annak ajánlott, egyszer meg lehet nézni.

 
Kazydo   2021. 07. 19.

1
Egyszer bőven elég

Fura Kevint drámai szerepben látni, nem is áll neki jól. Ha nem is a vígjáték csak, amiben jó, de az akció jobban áll neki a komoly szerepnél. Bár igaz történet, de mégis egysíkú, kiszámítható. Van benne 1-2 megindító jelenet, de az kevés ahhoz, hogy többször nézhetővé tegye a filmet. Elcsépelt téma, még akkor is, ha nem vagyok érzéketlen. Apa, ha egyedül marad, milyen nehéz neki az asszony nélkül gyereket nevelni, senki nem hisz benne, bezzeg ő jól megmutatja mindenkinek, mire képes téma unásig ismételve. Kb. annyira uncsi, mint a Rossz anyák című filmet koppintó anya leterhelve kiszabadul, nagy bulit csap filmek.

 
dandelion1983   2021. 06. 26.

0

Cuki, szerethető film, de semmi különös. Nem igazán tudott rám hatni érzelmileg, nekem valahogy nem volt elég hiteles. Felejthető alkotás.

 

Kevin Hartot első alkalommal láthatjuk drámai szerepben.

(hp)
 

Ez Paul Weitz rendező és Kevin Hart második közös filmje az Utódomra ütök után.

(hp)
 

A film főszerepét eredetileg Channing Tatum alakította volna, azonban 2019. januárjában hivatalosan is bejelentették, hogy Kevin Hart vette át Tatum helyét.

(hp)
 

A film cselekménye Matthew Logelin memoárján alapszik.

(hp)
 

A film produceri teendőit a népszerű hollywoodi filmcsillag, Channing Tatum látta el.

(hp)
 
Kevin Hart nevéhez azonnal egy adott színvonalat csatolunk: jelenléte egy stáblistán sokaknak lehet ígéret, de talán még többeknek elrettentés. Noha új, érzelmes apa-lánya drámájával változtatott némileg a róla kialakult képen, valójában mégis ugyanaz maradt. több»
 
Az Apaság nem is dráma, de nem is vígjáték, inkább a kettő jól sikerült egyvelege, egy olyan Kevin Hart-film, aminek van szíve. több»