Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
90%

Naruto (2002)

Naruto
Filmadatlap
 
20
Szereplők
9
Vélemények
37
Képek
1
Videók

Galéria (37)

Videók (1)

 
Rea387147   2021. 05. 22.

legújabb vélemény

0
✧・゚・:* Imádom *:・゚✧

Ez az anime a szívemhez nagyon közel áll, gyerekkoromban erre voltam a legjobban ráfüggve, akárhányszor képes vagyok végignézni. Rengeteg jó humor van benne jó és rossz pillanatokkal, nagyon jó betétdalokkal, pörgős, izgalmas és kiváló akcióval megtöltve. A korhoz képest pedig (2002) remek grafikával. Sokat tanít a család és a barátság fogalmáról, valamint a kitartásról meg a küzdésről is. A magyar szinkronhangokat is remekül összeválogatták, egyáltalán nem zavaró, mondhatni szerethetőek. ^-^ Mind a mai napig a kedvenc animéim közé tartozik, valamint egyike a sok legkedvencebb aminék listájának. Soha az életben nem bántam meg, hogy végignéztem. Mindenkinek tudom ajánlani, garantálom, hogy tetszeni fog.

 
Oliver.guy_   2020. 01. 02.

2

Pörgős és akció dús sorozat, sokszor vicces, néha szomorú részek is vannak benne. A szereplők komoly kérdésekre keresik a választ. Tanulságos és nagyon sok mondanivalója van. Minden szépen, igényesen van megrajzolva. A karakterek mind megjelenésben m... több»

 
Orosz István   2017. 08. 11.

0

Egyik legjobb anime a világon, bár Sasuke szökése után nagyon vontatott és unalmas réyhek azaz fillerek vannak. Legaább végig van magyar szinkronnal, az animaxes változstban.

 
Norbi   2018. 07. 23.

0

Lehet hogy bénán hangzik, de nemrég kezdtem nézni. Nagyon jól vannak a karakterek kidolgozva, a harci jelenetek fenomenálisak és gyönyörű effektekkel dolgozik...csak hihetetlenül el tud nyújtani egy-egy jelenetet, mintha minél kevesebb harcot szeretnének beletenni.

 
Vágottszemű   2019. 02. 05.

0

A shippuudennél nem jobb, de azért ha azt meg akarod nézni ezt is érdemes. Máskülönben nem nagyon fogod érteni mi történik. A története egész jó. Nekem tetszett.

 
Miss Rika   2015. 06. 16.

0

A Naruto egy nagyon szuper anime. Tanulságos anime aminek nagyon sok mondanivalója van: megtanítja, hogy sose adjuk fel a dolgot és barátok mindenek felett hisz az a legnagyobb ajándék a világon és persze még sorolhatnám.

 
Fiatalság kirobbanó ereje   2016. 11. 04.

0

Nagyon jó anime, nagyon szeretem ,nagyon jól ki vannak dolgozva a karakterek, főleg a Gai sensei mosolya:), Érdemes nézni, nagyon szuperek az effektek is..

 

A Sasuket játszó amerikai szinronszínész Yuri Lowenthal.

(Oliver.guy_)
 

A Sasuket játszó japán szinkronszínész Noriaki Sugiyama.

(Oliver.guy_)
 

A Sakurat játszó amerikai szinkronszínésznő Kate Higgins.

(Oliver.guy_)
 

A Sakurat játszó japán szinkronszínésznő Chie Nakamura.

(Oliver.guy_)
 

A Narutot játszó amerikai szinkronszínésznő Maile Flanagan.

(Oliver.guy_)