A General Hospital színésznője, Sonya Eddy (galériánkban) 55 éves volt.

Sonya Eddy hétfő este hunyt el, közeli barátnője, az Oscar-díjas Octavia Spencer szerint.

Spencer az Instagramon osztotta meg a szomorú hírt, és egy Eddy fotó alá írt egy szívből jövő megemlékezést, melyben ez állt: "A világ egy újabb kreatív angyalt veszített el. A General Hospital rajongóinak sokaságának fog hiányozni. Gondolataim és imáim a szeretteivel, barátaival és rajongóival vannak".

A halál okát nem hozták nyilvánosságra.

Eddy - aki egyébként szakképzett ápolónő volt - az 1990-es évek közepe óta színészkedett.

Az ezt követő években vált ismertté egyebek mellett a Seinfeldnek köszönhetően, de számos hollywoodi produkcióban is láthattuk, köztük a Hét életben. Epizódszerepben tűnt fel Glee - Sztárok leszünk!, az Anyák gyöngye, a Vészhelyzet és a Helyszínelők című sorozatokban is.

Elsősorban azonban Epiphany Johnson nővérként tett szert széleskörű népszerűségre a General Hospital című szappanoperában, melyben 2006 óta játszott. A színésznő állandó szereplő lett, 543 epizódban tűnt fel.

Nyugodjék békében.

Hírességek, akik 2022-ben távoztak az élők sorából

#nonumbers

Sonya Eddy

szül. 1967. 06. 17. - elhunyt 2022. 12. 19.
Concord, Kalifornia, USA
Eddy - aki egyébként szakképzett ápolónő volt - az 1990-es évek közepe óta színészkedett. Az ezt követő években vált ismertté egyebek mellett a Seinfeldnek köszönhetően, de számos hollywoodi produkcióban is láthattuk, köztük a Hét életben. Epizódszerepben tűnt fel Glee - Sztárok leszünk!, az Anyák gyöngye, a Vészhelyzet... több»