Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
71%

Szerelem és anarchia (2020)

Love & Anarchy
Filmadatlap
 
30
Szereplők
4
Vélemények
1
Képek
1
Videók

Galéria (1)

Videók (1)

 
Robinson76   2020. 12. 30.

legújabb vélemény

0
Egy könyvkiadó margójára

Ebben a sorozatban egy könyvkiadó, illetve az ott dolgozók ügyes-bajos dolgai elevenednek meg, egy elmélyülő romantikus szállal fűszerezve. Ritkán nézek ilyen típusú, vagy ehhez hasonló szériákat, de láttam benne a potenciált, így tettem vele egy próbát. Nem bántam meg, hogy végül belekezdtem, mert jól indított, de aztán nem abba az irányba ment el, mint amire számítottam, és így megrekedt a középszerű szintnél.

 
nmth01   2020. 11. 07.

0

Nem volt elég alapos a rendezés meg az írás - kicsit elcsúsztak az arányok itt-ott, ezért néhol sok, néhol pedig unalmas, de az alapötletben van még.

 
cvölf   2020. 11. 05.

0

Nem kétlem, hogy megosztó sorozat lesz, mert valakinek vagy bejön, vagy nem - azaz vagy érti, vagy nem. Nekem tetszett, képes voltam végignézni az egészet egyszerre (fyeah, karantén!), de igen jó szórakozásnak bizonyult.

 
kmona   2020. 11. 04.

0

Érdekesen világít rá a társadalmunk íratlan szabályaira, és egészen felszabadító élmény. Bár lenne még több ilyen alkotás...

 

Lisa Langseth a sorozat készítője, és a produkció a második eredeti svéd Netflix sorozat a Quicksand után, ami egy 2019-es tinidráma.

(Hupka Adrián)