Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
90%

A lopakodó hold (1968)

The Stalking Moon
Filmadatlap
 
18
Szereplők
5
Vélemények
6
Képek
1
Videók

Galéria (6)

Gregory Peck
Eva Marie Saint
Gregory Peck
Eva Marie Saint
Gregory Peck
Eva Marie Saint

Videók (1)

 
BÉLA   2021. 08. 09.

legújabb vélemény

0
Remek

Én ezt filmet 1974-ben láttam, azóta többször is, de nagyon jó.

 
Yosihiro   2018. 04. 15.

0

Gregory P. egyik jól sikerült filmjét láthatjuk. Remek a történet és a színészi alakítás is. Több olyan kamera beállítást vettem észre ami újdonságnak számított ebben az időben. A film western jellege nem olyan erős mint azt vártam. Egy thriller ink... több»

 
sajvi   2016. 07. 19.

0

Gregory Peck egyik nagy kedvencem, azt is mondanám, hogy sokkal jobban áll neki ez a fajta szerep, mint pl. John Wayne-nek. Az ember megnéz egy csomó spagetti westernt, aztán lát egy ilyet, és rájön, hogy milyennek is kell lennie egy ilyen filmnek. Irtó jó történet és még jobban kimunkált karakterek!

 
Buffy   2015. 11. 26.

0

Ez egy nagyon különleges film! A western senkit se tévesszen meg, sokkal közelebb áll a thrillerhez. Nagyon, nagyon sötét hangulata van az egész történetnek, én ezt azoknak is ajánlom, akik egyébként nem nagyon kedvelik a western műfaját.

 
despy   2015. 10. 07.

0

Bár egy icipicit kiszámítható az egész, ez mit sem vesz el az élvezhetőségi faktorából. Megdöbbentően lebilincselő, mivel nem csak lövöldözésről van szó, nem csak egy sima cowboy-indián nekifeszülés látható a filmben. Ez csakugyan egy óriási adag feszültséggel teli thriller western köntösben.