Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
77
Filmadatlap
 
15
Szereplők
1
Vélemények
12
Képek
2
Videók

 
ZeroHero   2015. 05. 12.

Ez egy komoly hangvételű western film, jó történet, viszonylag jó színészi munka és gagyi képi megvalósítás jellemzi. Néhány helyen a kamerás nem fókuszál a lovasra, gagyin van megvágva, az egyik pillanatban elkezd mászni, a következő nanomásodpercben már fenn van a magaslaton. Pár dolgot jobban kidolgoztak volna a történetben, például a film vége felé a kocsmában kártyázik Terence Hill a következő képvágásnál már az aranynál áll és a robbanószer előkészítve, és a képi megvalósítás is igényesebb lenne, akkor ez egy kiváló film lenne, így csak erős közepesre futotta nálam. Ezért 10 pontból 6 pontra értékeltem.

 

Cat Stevens karakterét eredetileg Peter Martell formálta volna meg, aki épp 1 héttel a forgatást megelőzően eltörte a lábát. A baleset állítólag azért történt, mert részeg volt, feleségét meg akarta rúgni, de helyette a falat találta el.

(Mavil )
 

Olaszországban kiadták a filmzenét tartalmazó CD-t 2006 március 24-én. Ennek címe: Dio Perdona... Io No!

(Mavil )
 

Az Isten megbocsát, én nem egy háromrészes filmsorozat első része. Folytatása: Bosszú El Pasóban, Csizmadombi fenegyerek.

(Mavil )


  Előzetes A film adatlapja
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.