Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
88

Szilaj, a vad völgy paripája (2002)

Spirit: Stallion of the Cimarron
Filmadatlap
 
23
Szereplők
53
Vélemények
7
Képek
2
Videók
 
hszpp   2017. 02. 05.

Vagy ezerszer láttam,s minduntalan képes vagyok elsirni rajta magam. Csodásabbnál csodásabb zenekkel,s a grafika is igen kedves. Imadom:)))

 
puffancshercegnő   2016. 09. 16.

Kedvenc mesém. Imádom a lovas filmeket, meséket, de már annyi van, hogy nehéz szemezgetni az igazán jókat. EZ viszont magasan viszi a lécet. A történet egyszerűen remek, a képi világa gyönyörű, és a betétdalok mind tökéletesen illenek a filmbe.


 
Fahéjgolyó   2016. 11. 07.

Egyik kedvenc animációs filmem. Felnőttel számára is izgalmas a történet. Több fordulat is van benne, végig fenntartja a figyelmet. A betétdalok külön elismerést érdemelnek. Aki szereti a lovas filmeket nem fog csalódni.

 
Deku   2017. 07. 08.

Nálam ez a lovas téma nem bejövős, lehet ez volt az oka annak, hogy annyira nem szerettem a filmet. Az első húsz percben még reménykedtem aztán már hagytam a fenébe azt is hogy talán kijön belőle valami értelmes dolog.

 
nanita95   2019. 01. 14.

Teljes mértékben megérdemli a max pontot. Nem volt túl bonyolult, bemutatott egy kis történelmet. Pont annyit amennyit kell egy lovas történethez. A zenéi nagyon jók, szerintem a Tarzan után ennek a rajzfilmnek találták el legjobban a zenéit. Nem túl nyálas nem túl hosszú és pont annyi amennyire szükség van. Nem több és nem kevesebb, pont kellemes kompozíció. Van egyfajta a tanulsága is ami nem feltétlen gyerekszemmel lát meg az ember én például felnőtt fejjel fogtam fel teljes mértékben gyerekként csak húúú pacis mese ez ragadt meg meg az hogy vannak indiánok és katonák benne akik nem jönnek ki. Valójában a háborgatot környezet és a felborított ökoszisztéma mit a vasút építésével idéztek előő akkoriban nem szúrt szemet.

 
Ha klasszikus nem is lett, egy azóta már kihalt stílus prominens képviselője. több»
 

A rajzfilmen 4 éven keresztül dolgoztak a készítők.

(nanita95 )
 

A készítők 80 millió dollárt használtak fel a rajzfilm elkészítésekor.

(nanita95 )
 

A rajzfilmben az állatok nem beszélnek. A hangjukat szintén állatok kölcsönzik. Szilaj kivételt képez hiszen csak az ő hangját hallhatjuk persze csak belső monológként.

(nanita95 )


  Előzetes A film adatlapja
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.