Játssz egy Xiaomi Note-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  
90

Szilaj, a vad völgy paripája

(Spirit: Stallion of the Cimarron)
 
Gecko  2016. 05. 21.

Gyerekkorom nagy kedvence és szerintem az össze lovas és lószerető ember egyik kendvenc filmje. Kiváló animáció egy bátor és kíváncsi musztángról,a vad nyugatról és természetesen az indiánokról. Kalndos ,vicces és látványos . 5/5

 
hszpp  2017. 02. 05.

Vagy ezerszer láttam,s minduntalan képes vagyok elsirni rajta magam. Csodásabbnál csodásabb zenekkel,s a grafika is igen kedves. Imadom:)))

 
puffancshercegnő  2016. 09. 16.

Kedvenc mesém. Imádom a lovas filmeket, meséket, de már annyi van, hogy nehéz szemezgetni az igazán jókat. EZ viszont magasan viszi a lécet. A történet egyszerűen remek, a képi világa gyönyörű, és a betétdalok mind tökéletesen illenek a filmbe.

 
Olivér Rózsa  2017. 01. 24.

Nagyon szerettem jó kis mese volt. Igazán érzelmes és tanulságos. Jó volt az animáció. A mese dalait meg még a sokáig hallgattam mert annyira tetszettek.

 
Fahéjgolyó  2016. 11. 07.

Egyik kedvenc animációs filmem. Felnőttel számára is izgalmas a történet. Több fordulat is van benne, végig fenntartja a figyelmet. A betétdalok külön elismerést érdemelnek. Aki szereti a lovas filmeket nem fog csalódni.

Smoking Barrels: Szilaj, a vad völgy paripája
Ha klasszikus nem is lett, egy azóta már kihalt stílus prominens képviselője.
 

A Dreamworks stúdió 40. forgalmazott filmje.

(mamiéstöti2)
 

A film fordítói sokszor a minőség miatt kénytelenek voltak mást írni a magyar szövegbe. Ilyen például Szelíd neve is. A borítón és egyéb helyeken nem Szelíd név van hanem Eső. De azért valljuk be elég hülyén jönne ki ha Szelíd Eső néven szerepelne a filmben szerintem.

(tvmérnök)
 

Szilajt egy 3 éves, Donner nevű Kiger mustangról mintázták.

(rbernadett)


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.