A Bosszúállók: Végtelen háború rendezői ugyan elég elfoglaltak az utóbbi időben, azért jut idejük másra is, mint a Marvel-filmekre: jövő januárban indul nálunk is az Orgyilkos osztály című képregény-sorozat, amelyben a testvérek producerként vettek részt.

Az eredeti képregény 2014-ben jelent meg az Image Comics gondozásában, amelyet itthon a Fumax kiadó jóvoltából olvashatunk, és hamar nagy sikerre tett szert. Az alaptörtében a késő nyolcvanas években játszódik San Franciscoban, és kifejezetten a punk szcénára, az undergroundra és az ellenkultúrára fókuszál – illetve egy csapat középiskolai diákra, akik bérgyilkosnak készülnek.

A sorozat középpontjában a fiatalon megárvult nicaraguai kamasz, Marcus Lopez áll, akit felvesznek az iskolába – és egyszerre kéne megküzdenie a változó erkölcsi rendszerével, a kegyetlen iskolai módszerekkel és tananyaggal, az egymással versengő diákokkal és a tetejébe még a kamaszkor minden nyűgjével is.

A Nick Remender és Wes Craig képregényéből készült sorozat rendezője Lee Toland Krieger, főszereplői pedig  Erica CerraBenedict WongTaylor HicksonLiam JamesHenry RollinsRyan Robbins és María Gabriela de Faría A sorozat 2019. január 17-én debütál itthon az HBO-n, de az első rész már premier előtt, december 20-án elérhető lesz a HBO GO-n, addig is itt a magyar feliratos előzetes: