Közösség

Vélemény:

69 Ismeretlen támadók

(2026)

Ismeretlen

Yosihiro   2026.09.04 22:43
0

Spoilerveszély!!! Sajnos ki kell tegyem ezt a jelzést, mert hát ugyan a tartalom is sok mindent elárul, de sok olyan ember van, aki egy leírásból nem akarja megtudni, mi is történik a filmben, bár a tartalomban ott van. Ismeretlenül ültem le nézni ezt a filmet. Igazából az eleje nagy hatással volt rám, hiszen hasonló dolgot én is átéltem. Hős nem lettem, de voltam katona. A lényeg, hogy ez a ranger-kiképzés és az utolsó feladat már kicsit gyanús volt nekem. A sci-fi része pedig nekem nem jött át, valahogy nem éreztem azt a robotot olyan sci-finek. Mindegy, így ezzel nálam elszúrták a végét. A sci-fi jelleghez több kellett volna szerintem, de mindegy. Maga a történet jó, a szereplők hozzák azt a színvonalat, ami jó. Egyedül a történet végén esik a színvonal ezzel a robottal. A harc vele engem egy videójátékra emlékeztet, nem filmre. Túl CGI-s lett. Ezek mellett az érzelem és a tartalom ott van. Tehát összehoztak valami jót, de a sci-fi részt elszúrták, így nem tudok, csak három csillagot adni. Szerintem ennyit ér. Nézhető, néhol izgalmas és érdekes is, de nem mondanám kiemelkedő alkotásnak, inkább egy jó kis akciófilm. Érdemes azért megnézni. Üdv, Yosi