![]()
"Spoiler" Veszély!!! Sajnos ki kell tegyem ezt a jelzést mert, hát ugyan a tartalom is sok mindent elárul, de sok olyan ember van aki egy leírásból nem akarja megtudni mi is történik a filmben bár a tartalomban ott van. Hát hogyan is kezdjem, olyan nehéz elkezdeni ahogyan ez a film indul :() Szóval Nem a legrosszab film és nem a legjobb sem ez biztos. Értéket találni ebben a filmben talán annyi lehet, hogy egy anya mennyire tud küzdeni a gyermekéért. Több olyan elemt is véltem felfedezni ebben a filmben ami számomra azt sugallja, hogy mintha láttam volna ezt a részt.
Hirdetés
A gyermek elrablása, egy katona célja azzal spéklve, hogy mejelenik a felettese. ( Rambó hatás) Szóval ez olyan keverék film lett. A főhősnő igazán jól mozog és az akciójeleneteknél azt kell mondjam a közepes színvonalat megüti és talán ez az a pont amit max meg tudok említeni ami pozitívum. A filmet ez az úgymond ámokfutás, küzdelem viszi végig a leszámolás.
![]()
A végkifejlet pedig hát pont nem erre számítottam amit szintén egy aprócska pozitívumnak értékeltem, de ettől függetlenül a három csillagot semmikép nem lépi túl a film. Kicsit retró érzésem is volt ami megerősítette ezt a három csillagot. Magáról a forgatókönyvről nem írnék mert ettől én jobbat írok :) A színészek teljesítménye a főhősnőn kívül senki nem éri el a három csillagot. Érzelmileg a film nem ad ki semmit . A látvány néhol jól sikerül egy-két kamera beállítás , de az is max három pontot ér. Gondolom gyorsan összehozták ezt a produkciót ami ilyen lett. Így azt gondolom a három csillagnál nem ér többet ez a film szerintem megnézhető, de nem többször nézhetős. Üdv Yosi
53 Védelmező (2026)
akció | dráma | krimi | misztikus | thriller
Nikki, az egykori háborús hős nyugodt életét felborítja, amikor lányát elrabolják. Miközben belemerül az árnyékos bűnözői alvilágba, amelyet a bűnüldöző szervek és a... több»
Szereplők: Milla Jovovich, Matthew Modine, Manny Montana, Texas Battle, Brooklyn Sudano