Közösség

Vélemény:

90 Az utolsó napkelte

(2026)

A sárga összes árnyalata

Yosihiro   2026.09.27 09:32
0

"Spoiler" Veszély!!! Sajnos ki kell tegyem ezt a jelzést mert, hát ugyan a tartalom is sok mindent elárul, de sok olyan ember van aki egy leírásból nem akarja megtudni mi is történik a filmben bár a tartalomban ott van. Most volt módomban ezt a filmet megnézni. A címéből adódóan egy drámára készültem és a végén pozitív meglepetést kaptam. A történet jól felépített látványos és még ha annyira érzelmileg nem is jön át a tartalom mégis megragad az embeerben. Egy lány és édesanyja visszatérnek Malloca-ára ahol a fiatal lány aki beteg új élet várja és pont amire nem számított az igaz szerelem. Én szeretem az ilyen stílusú romantikus , drámai filmeket. Van benne könnyedség egy kis keménység és ebben volt valami plusz is. A történet lényege a szerelem a régi érzelemek. A kibontakozás felvezetése és a harc a betegséggel valamint az érzelmi kapcsolatok bemutatása helyenkén t jól sikerült. A szeereplőknek nem kellett nagy teljkesítményt adni ehhez a filmhez inkább úgy mondanám a karakter megjelenítése az ami jól sikerült. A fő szál a fiatal lányopn van , de a végére az édesanyja is előtérbe kerül ami szintén egy pozitív kilengése a filmnek épp a vége felé. A végredmény pedig szerintem pozitív. , Az összahtás nálam elérte az négy csillagot és ebben a katógirában a romantikus, dráma a polcra helyzeem. Nálam többször nézhetős kellemes hangulatú film amibe mindig találok vidám dolgokat . Én azt gondolom érdemes megnézni csak ajánlani tudoim Üdv Yosi