Jeane-Claude Van Damme-mal jön az Oroszlánszív 2!

A színész következő akciófilmjében visszatér karrierjének egyik meghatározó szerepéhez.

Bár a színész új sorozatát, a Jean-Claude Van Johnsont egy évad után elkaszálták, a Van Damme nem maradt munka nélkül, idén ősszel ugyanis megkezdődik az Oroszlánszív 2 forgatása.

A hír maga az akciósztár osztotta meg az Instagramján. Mivel a posztot nem sokkal később kitörölte, ezért azt nem tudjuk megmutatni, érkezett azonban egy hivatalos poszter és egy szintén hivatalos promókép, illetve a szinopszis is, úgyhogy afelől nyugodtak lehetnek a rajongók, hogy nem kacsa a hír.

Egy utcai csaló segítséget nyújt a hatóságok elől menekülő tehetséges harcosnak, aki underground utcai bunyókkal próbál meg elegendő pénzre szert tenni családja számára, miközben a csaló nyaka körül is szorul a hurok hatalmas adósságai miatt. A harcos idővel rájön, hogy újdonsült barátja főnökének köze van a családi tragédiájához, ami mindent megváltoztathat.   

Az Oroszlánszív első részét 1991-ben mutatták be, mely újabb mérföldkövet jelentett a már akkor is akciósztárnak számító Jean-Claude Van Damme karrierjében. Bár a filmet darabokra szedték a kritikusok, a közönség ráérzett az ízére, és a mozipénztáraknál is viszonylag jól szerepelt.

Bár a folytatás ötlete már többször is felmerült az elmúlt évek kapcsán, most először érkeztek hivatalos információk.

A film rendezője egyelőre nem ismert, ahogy a további szereplőkről és a premierdátumról sincs hír, de amint többet fogunk tudni, feltétlenül beszámolunk a fejleményekről.