Közösség

Vélemény:

66 Back to Black

(2024)

Személyiségem a végzetem..........

Tonyka   2024.07.06 18:59
1

Kedvelem az önéletrajzi alkotásokat. Vártam már jó ideje, kíváncsi voltam Amy történetére. Sajnos számomra kategóriáján belül nagyon is közepesre sikeredett. Valahogy végig azt éreztem, hogy nem az van fókuszban, vagy nem úgy, hogy le tudja kötni az embert. Néha untam magam, annak ellenére, hogy amúgy nagyon érdekes ellentmondásos személyiség volt. Igen sokan Blake-re fogták, de én nem hiszem, hogy nem következik be a tragédia valamivel később, ha ő nincs. Ugyan nem emelik ki, nem fókuszálnak rá, de alapból egy lélekben és testben beteg lány volt. Az öntörvényű, szeszélyes, kiszámíthatatlan robbanékony természete kivételes katalizátorként működött, megfejelve a szerelmi bánattal, és masszív alkoholizmussal. A film inkább a szerelmi szálat erőlteti központi témaként. Valószínűleg kellet a filmhez a hozzátartozói engedély. Biztos vagyok benne, hogy erősen beleszóltak, mert sok botrány kimaradt, amik tarkították a színpadi időszakát. Valamint a szülői passzív magatartás, szemhunyás felelősségével sem foglalkoznak igazán. Ugyan Marisa Abela mindent megpróbál megtenni, mégis hiányzik valamiféle lélek a játékából. Nem tudták lebilincselni a figyelmemet, vagy beszippantani, mint mondjuk a Bohém rapszódiával. Megvallom, jobbra számítottam, nem emelkedik ki az életrajzi filmek közül. Kicsit sajnáltam, mert nagyon vártam, persze egynek azért mindenképpen jó, rajongóknak meg kötelező.