Kisöcsém

Kisöcsém

Little Brother

Hirdetés

Egy híres ingatlanügynök élete felfordul, amikor excentrikus kishúga váratlanul újra felbukkan.

(Bolla Eszter)

Premier: 2026.06.18. | Netflix (2026.06.26.)
John Cena
Caleb Hearon
Michelle Monaghan
John Cena

2026.07.27 Kira424089

Ki kellett kapcsolnom...

Kellemetlen volt nézni is. 25 percig vártam, hátha beindul valami, de ezek a poénnak szánt viccek inkább idegesítőek és alpáriak voltak. Egy hatalmas nagy kaka. 0 csillagot kapna, ha lehetne.

2026.06.27 Tünde412897

A modern streaminggyártás és a szinkronizált agyvérzés mintapéldája

Ha egyetlen szóval kellene jellemezni Matt Spicer legújabb vígjátékát, az a 'kaotikus' lenne. A Kisöcsém (Little Brother) egy tipikus, egy kaptafára készült streamingtermék, amelynél a tömegfogyasztásra szánt, olcsó sablonok és a polgárpukkasztó egye... Teljes kritika

2026.06.27 SaSa

Borzalmas

Ami eszembe jutott a film közben röviden: mi ez az alpári suttyóság??? Vígjátéknak van hirdetve, de a filmet a feléig nézve egyetlen egyszer sem mosolyodtam el. Semmi vicces nincs benne. Inkább az a kategória, ahol azzal próbálnak viccesnek tűnni (ti... Több

2026.07.20 Ahoj poplacsek

Hú, öcsém

Kellően beteg vígjáték, sok múlik azon, hogy felül tudtok-e emelkedni a kaki-pisi szintű poénokon, mert ha igen, akkor sokszor elég vicces. Olyan mint az átlag hollywoodi vígjátékok és Seth MacFarlane filmjeinek valamiféle ötvözete.

Kritikailag megosztó film lett. A RogerEbert.com kifejezetten pozitívan írt róla, kiemelve, hogy a trágárabb, slapstickes humor mellett van benne szív is, és Cena egyik erősebb vígjátéki főszerepeként kezelte. A Guardian viszont pont azt kifogásolta, hogy a film Eric Andréhez képest túl konvencionális, és nem elég furcsa vagy vicces.Szerző: Gergo Horvath

A filmet New Jersey-ben is forgatták. Helyi beszámoló szerint 2025 augusztusában Morris County környékén, Madisonban forgattak jeleneteket, köztük egy megrendezett autóbalesetes jelenetet, amely miatt utcákat is lezártak.Szerző: Gergo Horvath