Egy híres ingatlanügynök élete felfordul, amikor excentrikus kishúga váratlanul újra felbukkan.

Hirdetés
Író: Jarrad Paul, Andrew Mogel

A kép forrása: Clifton Prescod/Netflix
A kép forrása: Clifton Prescod/Netflix
35 Kisöcsém (2026)
Kellemetlen volt nézni is. 25 percig vártam, hátha beindul valami, de ezek a poénnak szánt viccek inkább idegesítőek és alpáriak voltak. Egy hatalmas nagy kaka. 0 csillagot kapna, ha lehetne.
Ha egyetlen szóval kellene jellemezni Matt Spicer legújabb vígjátékát, az a 'kaotikus' lenne. A Kisöcsém (Little Brother) egy tipikus, egy kaptafára készült streamingtermék, amelynél a tömegfogyasztásra szánt, olcsó sablonok és a polgárpukkasztó egye... Teljes kritika
Ami eszembe jutott a film közben röviden: mi ez az alpári suttyóság??? Vígjátéknak van hirdetve, de a filmet a feléig nézve egyetlen egyszer sem mosolyodtam el. Semmi vicces nincs benne. Inkább az a kategória, ahol azzal próbálnak viccesnek tűnni (ti... Több
Kellően beteg vígjáték, sok múlik azon, hogy felül tudtok-e emelkedni a kaki-pisi szintű poénokon, mert ha igen, akkor sokszor elég vicces. Olyan mint az átlag hollywoodi vígjátékok és Seth MacFarlane filmjeinek valamiféle ötvözete.
Kritikailag megosztó film lett. A RogerEbert.com kifejezetten pozitívan írt róla, kiemelve, hogy a trágárabb, slapstickes humor mellett van benne szív is, és Cena egyik erősebb vígjátéki főszerepeként kezelte. A Guardian viszont pont azt kifogásolta, hogy a film Eric Andréhez képest túl konvencionális, és nem elég furcsa vagy vicces.
A filmet New Jersey-ben is forgatták. Helyi beszámoló szerint 2025 augusztusában Morris County környékén, Madisonban forgattak jeleneteket, köztük egy megrendezett autóbalesetes jelenetet, amely miatt utcákat is lezártak.