Ruby Rose váratlanul eltűnt a közösségi médiából a születésnapja előestéjén, miután megosztott egy aggasztó posztot azzal, hogy szerinte “nincs mit ünnepelni”.

A színésznő, aki a mai napon töltötte be a harminchetedik életévét, vasárnap délután töltött fel egy Instagram-sztorit, amelyben bejelentette, hogy keddig kijelentkezik fiókjaiból. Ruby rejtélyes posztjában, amelyet percekkel később törölt, kifejtette, hogy nem ünnepli a születésnapját, ugyanakkor azt nem árulta el, hogy miért.

“Kijelentkezem 21-éig. Ha elég régóta követsz, tudod, hogy nem ismerem el a holnapi napot. Nem ünneplem ezt a napot... Az a nap soha nem volt ünnep. Néhányan megpróbálták, de akkor sem volt ünnep, és most sem az” - írta a Batwoman sztárja.

Egyelőre sokak számára érthetetlen a színésznő üzenete, hiszen korábban barátai és családja körében ünnepelte a születésnapját, amelyekről több alkalommal is osztott meg fotókat.

akció | krimi | thriller

John Wick (Keanu Reeves), a visszavonult bérgyilkos sosem nyugszik. Miután a magányos harcos New Yorkot totális csatatérré változtatta, és bosszúhadjárata során egy sereg gyilkost... több»