Barry nem szupergyors, csak mindenki lassan mozog, hogy szívassa.
A Flash az a fajta tévé, ami csak azért megy, hogy a szomszédok ne higgyék azt, hogy meghaltál. Szappanopera, borzasztóan gyenge forgatókönyvvel és annyira inkonzisztens történettel, hogy minden szuperkonfliktusa totál bugyuta. Az a baj ezzel a karakterrel, hogy a képessége olyan erős, hogy minden, de minden konfliktust instant meg tudna oldani. Számomra értelmetlen, mért lenne bárki veszélyforrás, hisz már a korai epizódok megmutatják, hogy gyorsabb, mint az elektromosság (??), és egy pillanat alatt át tud tenni embereket A-ból B-be, sokszor többet is, mindenféle fegyverropogás között. Ezzel minden narratív feszültség lenullázódik teljesen. Nem segít, hogy nevetségesen rossz minden mondat, ami kifolyik a karakterekből, és szekunder szégyenérzetem volt minden epizód alatt. Oké, nem minden, mert csak az első évadot bírtam ki, kellenek agysejtek másra is, de nehezen tudtam bármit ebben komolyan venni, annyi lyuk volt minden történetben.
Barry nem szupergyors, csak mindenki lassan mozog, hogy szívassa. A Flash az a fajta tévé, ami csak azért megy, hogy a szomszédok ne higgyék azt, hogy meghaltál. Szappanopera, borzasztóan gyenge forgatókönyvvel és annyira inkonzisztens történettel, hogy minden szuperkonfliktusa totál bugyuta. Az a baj ezzel a karakterrel, hogy a képessége olyan erős, hogy minden, de minden konfliktust instant meg tudna oldani. Számomra értelmetlen, mért lenne bárki veszélyforrás, hisz már a korai epizódok megmutatják, hogy gyorsabb, mint az elektromosság (??), és egy pillanat alatt át tud tenni embereket A-ból B-be, sokszor többet is, mindenféle fegyverropogás között. Ezzel minden narratív feszültség lenullázódik teljesen. Nem segít, hogy nevetségesen rossz minden mondat, ami kifolyik a karakterekből, és szekunder szégyenérzetem volt minden epizód alatt. Oké, nem minden, mert csak az első évadot bírtam ki, kellenek agysejtek másra is, de nehezen tudtam bármit ebben komolyan venni, annyi lyuk volt minden történetben.