80% 65 szavazat
Szent György és a sárkány

Szent György és a sárkány

George and the Dragon
Filmadatlap
4
Vélemények (4)
27
Szereplők (27)
11
Képek (11)
1
Videók (1)
Érdekességek
Díjak
Filmkritika
2
Cikkek (2)
Fórum

FILMINFÓ

Visszatérvén Angliába, György észak felé veszi az útját, ahol állítólag jó termőföldek eladók. Ám tervébe közbeszól a véletlen: Edgar király lánya nyomtalanul eltűnik és a király csak akkor hajlandó a földről tárgyalni, ha György az, aki visszahozza a gyönyörű lányt.

(alexxx)

Ország: Amerikai Egyesült Államok, Németország, Egyesült Királyság, Luxemburg
Premier (HU): 2006.07.12.
James Purefoy
Patrick Swayze
Piper Perabo
Michael Clarke Duncan
Simon Callow
Piper Perabo
Paul Freeman
James Purefoy
Piper Perabo
Patrick Swayze
Bill Treacher
James Purefoy
James Purefoy
Michael Clarke Duncan
 
2019.02.23 Norbert93

legújabb vélemény

Tipikus B kategóriás fantasy, de azért mégis van benne a valami ami kicsit kiemeli a többi közül. Az alakítások néhol kifogásolhatóak és a CGI is gyenge, na de hát kevesebb lóvéból rosszabbra futja. Magam sem tudom megmagyarázni, hogy miért de kifejezetten tetszett.

0
 
2015.10.29 dubzsu

A történelmet és a mitológiát keveri a film fantasy elemekkel. Látványos, izgalmas, kalandos, de nincs sok mondanivalója. A szinészválogatás tetszett.

0
 
2017.08.01 achyles77

A sztori még egészen jó lenne és izgalmas, de a CGI annyira gagyi, hogy szinte fáj nézni. A legnagyobb probléma ezzel mégis az, hogy egyáltalán nem is kellett volna belerakni. Abszolút sejtelmes történet lehetett volna az egészből, ha nem akarnak lát... Több

0
 
2015.12.28 doobie

Éppenséggel nagyon izgalmas volt a film, de az alakítások annyira zavaróak voltak, hogy nem igazán tudtam magam önfeledten átadni a filmnek. Egy kicsit teátrálisra sikeredtek, így a karakterek is eléggé klisések voltak a számomra.

0