71% 110 szavazat
Salamon király kincse

Salamon király kincse

King Solomon's Mines
Filmadatlap
3
Vélemények (3)
19
Szereplők (19)
30
Képek (30)
1
Videók (1)
Érdekességek
Díjak
Filmkritika
Cikkek
Fórum

FILMINFÓ

Allan Quatermain (Patrick Swayze) szafarivezető visszatér Angliába, hogy magához vegye a fiát. Hazaérve megtudja, hogy ehhez rengeteg pénzre van szüksége, ezért elvállalja a gyönyörű Elizabeth Maitland megbízását, akinek régész apját elrabolták Afrikában a benszülöttek. A szép hölgy birtokában van Salamon király legendás kincsének a térképe, melyre nemcsak a bennszülött törzsek, hanem az orosz cár is pályázik. Quatermain hűséges társaival elkíséri megbízóját és Good kapitányt az életveszélyes útra, ám már az út elején Elizabethet elrabolják. Quatermain és társai kiszabadítják Elizabeth-et, ám nemsokkal azután, hogy kísérőjük nyomtalanul eltűnik, a kuakuániak fogságába esnek,… Több

Ország: Amerikai Egyesült Államok, Németország, Dél-afrikai Köztársaság
Premier (HU): 2004.09.26.
Több
 
2019.07.08 Norbert93

legújabb vélemény

Méltatlanul alulértékelt kalandfilm, amely gyengeségei ellenére is tartalmazza a kalandfilmek minden kötelező zsánerét. Talán nem Patrick Swayze lett volna a legjobb választás a főszerepre, de úgy gondolom megbírkózik a szereppel és magához mérten értékelhetően visszaadja a kalandor szerepét.

0
 
2015.02.09 Rajkó

Az az igazság, hogy az előzetest látva eleve nem vártam túl sokat a filmtől, de megnézve sajnos még így is alulmúlta magát. Szörnyen sótlan történet és lapos karakterek, amik ezt a filmet jellemzik. Szerintem simán kihagyható.

0
 
2018.07.05 majkymi

Nem mondom, hogy ez a legrosszabb film, amit életemben láttam, de az biztos, hogy végigkínlódtam az egészet. Nem igazán tudott lekötni.

0