Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
57%

A három testőr (2011)

Tri musketýri
Filmadatlap
 
31
Szereplők
10
Vélemények
36
Képek
1
Videók
A három testőr

Galéria (36)

Videók (1)

 
JRD   2022. 05. 12.

legújabb vélemény

1
Miért?! Mondd, miért?!

Csak ez jutott eszembe. Természetesen szórakoztató, de aki valamelyest ismeri eredeti művet, az azért felhúzza a szemöldökét. Ezt az ikonikus címet olvasva joggal feltételez a néző minőséget, tartalmas feldolgozást, de ez nem annak sikerült. Ha lemondunk ezen elvárásainkról, akkor jól is szórakozhatunk. Blum pökhendi Buckhingam alakításán és pacek ruhácskáin, melyben pipiskedik, vagy Lucas tetszelgésén a heteroszexuális-nőfaló Aramis szerepében, vagy a szexuálisan totálisan tapasztalatlan ifjú király esetlenkedésein, vagy Jovovic "Kaptáros" mozdulatsorain, mind-mind jópofa. Talán a legideálisabb, ha valamelyest paródiának fogjuk fel. Látványos paródiának, ugyanis tagadhatatlanul az. De ne hallgass rám, nézd meg és döntsd el magad! Szóval, filmre fel és jó szórakozást!

 
dulkap   2017. 03. 14.

0

Nagyjából erre számítottam az előzetes hírek szerint. Egy közepes és kicsit modernebb feldolgozása az ismert műnek. Akadnak itt jó színészek (nem, Lerman nem tartozik közéjük és soha nem is volt jó színész), átlagos színészek és rosszak is. Sajnos eb... több»

 
Norbert93   2019. 01. 05.

0
Felesleges

Teljességgel érthetetlen számomra, hogyan gondolhatták azt, hogy a 100. feldolgozás majd sikeres lesz, valamint ez az erőltetett steampunk stílus csak tovább ront a helyzeten. A történetvezetés nulla, a karakterek egytől egyig sablonosak.

 
Ragemarci   2015. 09. 01.

0

Amilyen jó lehetne pl. a színészgárda vagy a kosztümök, díszletek miatt annyira tehetségtelen ez a Paul W.S. Anderson.

 
tvmérnök   2016. 08. 12.

0

Annyi ilyen feldolgozás van és annyit láthattunk már. A mai technikával és lehetősségekkel sokkal jobbra is meg lehetett volna csinálni. Kicsit túlgondolták a készítők. Egyzszerűen nem hiteles és túl modern .

 
feketerigous   2016. 07. 28.

0

A három testőr cím alatt sokkal többet vártam ettől a filmtől, sajnos csalódnom kellett... Tele volt olyan dolgokkal, amik egyáltalán nem ebbe a filmbe valók voltak. Orlando Bloom érdekes karaktere nem tett túl jót a filmnek, de a többi szereplő sem húzza fel nagyon a filmet. Nem ajánlom megnézésre...

 
superxaba   2015. 06. 14.

0

A legjobb Három testőr megfilmesítés lehetett volna, ha kihagyják belőle a léghajós sztorit, gyönyörű jelmezek, gyönyörű megjelenítés, Jovovich rajongóknak és tizenéves lányoknak kötelezően megnézendő!

A film összbevétele 132 274 484 dollár volt (imdb.com).

 

A filmet több külső helyszínen forgatták Bajorországban: Müchenben, Bambergben, Burghausenben is.

(JRD )
 

64 ember halt meg a filmben.

(Norbi)
 

A film 132 milliót hozott a konyhára, de a kritikusoknak nem igazán tetszett, sokat bírálták.

(Mavil)
 

A forgatás zömében Németországban zajlott, a költségvetés jelentős része is német befektetőktől származik.

(Mavil)
 

Ez a film a harmadik, melyben Mads Mikkelsen félszemű figurát alakít.

(Mavil)