66% 120 szavazat
A titkok könyvtára 3. - A Júdás-kehely átka

A titkok könyvtára 3. - A Júdás-kehely átka

The Librarian: The Curse of the Judas Chalice
Filmadatlap
7
Vélemények (7)
17
Szereplők (17)
12
Képek (12)
1
Videók (1)
Érdekességek
Díjak
Filmkritika
Cikkek
Fórum

Hol nézheted

FILMINFÓ

Flynn Carsen ezúttal most egy árverésen szeretne mindenáron megszerezni egy vázát, mivel pontosan tudja, hogy a mindent arannyá változtató bölcsek kövét rejti. Katie, a történész barátnője azonban ezt nem veszi jó néven, ezért elhagyja Flynnt. Az események persze nagyon megviselik őt, ezért Charlene szabadságra küldi. Flynn ekkor furcsa álmot lát, s egy lány hívogatja magához, melynek hatására New Orleansba utazik. Ott találkozik Simone-nal, az álombéli lánnyal, aki egy újabb feladatot bíz a könyvtárosra. A következő küldetése így hát a Júdás kehely felkutatása és a vámpírőserő feltámadásának megakadályozása.

Forgatókönyvíró: David N. Titcher
Ország: Amerikai Egyesült Államok
Premier (HU): 2009.09.08.
 
2019.07.28 Ms. Akárki

legújabb vélemény

Noah Wyle miatt néztem csak meg ezt a harmadik részt, de már erősen éreztem előtte is hogy ez már csak bőrlehúzás. Közel sincs izgalmasságban és történetben a korábbi részekhez. Némely történelmi elem beledolgozása klassz de ez sajnos kevés.

0
 
2019.07.10 Norbert93

Akár a franchise legjobb része is lehetne, ha nem másolta le volna az első rész cselekményvonalának (és női karakterének) majdnem teljes egészét. Egyébiránt, ha ettől elvonatkoztat az ember, egy izgalmas, poénos középszerű kaland-vígjátékot kapunk, ami bőven megéri a rászánt időt.

0
 
2016.02.15 doroffee

Egynmás után láttam az 1. és a 3. részt ebből a sorozatból, így egy kicsit kioltották egymást nekem. Olyan volt, mintha ugyanazt a filmet megnéztem volna kétszer... ugyanazok a panelek, ugyanazok a poénok, még a két nő is hasonlított egymásra külsőleg és belsőleg is... kicsit jellegtelen akcióvígjáték.

0
 
2017.12.30 authorgirlll

Nagyon szeretem a főszereplő párost és remekül alakították a szerepeiket. Izgultam, drukkoltam és féltem a film alatt. A vége kicsit kiábrándító lett de ettől függetlenül egy remek film. Ja és a gyengéim a vámpírok.

0
 
2015.11.12 tomtom

Képtelen vagyok végignézni pedig már nagyon akartam...

0