Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
92

One Piece: Wan pîsu (1999)

One Piece: Wan pîsu
Filmadatlap
 
54
Szereplők
10
Vélemények
16
Képek
Videók
 
Zsolti01   2019. 06. 17.

legújabb vélemény

Szeretem a kalózkodást, ezért ez az egyik kedvenc anime sorozatom. Mindennek ráhatása lesz a jövőre, még ha csak egy picit is, ha az elejét kibírod, utána nagyon élvezni fogod.

 
Deku   2017. 08. 22.

Ez a kedvenc anime sorozatom, bírom a kalózkodást ez pedig azt is tökélyre fejlesztette. Rajzolási technikája külön szót érdemel hisz az is egyediségével tökéletes. Imádom minden epizódját.


 
beero88   2016. 01. 16.

Legnagyobb kedvencem anime-ben. Furcsa rajzolási módja ellenére is nagyon kedvelhető és szórakoztató anime alkotás. Az összetartás és kiállás másokért fő szempont ennél a műnél.

 
Norbert93   2018. 07. 20.

Az egyik legjobb, legigényesebb és legkiterjedtebb univerzummal rendelkező anime és manga. Már több, mint 800 epizódnál tart, de még mindig nem fulladt ki, sőt rengeteg lehetőség van benne és a java még mindig hátra van. A rajzolási technika, a történetvezetés és a karakterek mind zseniálisak. Nagy feladat belefogni, de ha valaki elér vele kb. 300 részig, akkor egyszerűen nem tudja mihez hasonlítani.

 
MidoD7   2018. 04. 29.

Az egyik ha nem a legeredetibb anime amit valaha elkezdtem nézni. A történet adott, egy kalandvágyó srácról aki mindenáron kalózkirály akar lenni. Emellé kapunk egy rakat érdekesebbnél érdekesebb karaktert kiknek külön álmaik vannak és együtt érik azt el. A sorozat leginkább talán a rajzolási technikájában érdekes, ami sokakat talán visszatarthat a sorozattól. Azonban könnyen szerethetővé válik hisz mind tudunk azonosulni legalább egy szereplővel a sorozatból. Ezen kívül nem kevés tanító jelleggel bír ez a gyöngyszem. Nem csak a szokásos barátság, kitartás, és eltökéltséget hozza itt szóba. De többek között személyes kedvencem az, hogy ne pazaroljuk az ételt hisz minden falat kincs. És ezt csak azt tudja átérezni igazán aki került olyan helyzetbe, hogy éheznie kellett. Nos szerintem sok esetben nem csak hasznos de tanulságos is ez a sorozat és bátran merném ajánlani fiatalabb nézőknek is. Mindemellett tele van humorral a sorozat, gyakorlatilag a lehető legkomolyabb helyzetekben is képesek elsütni néha egy-egy poént. Minden téren remek, összefoglalva izgalmas, szórakoztató és igazán tanulságos darab.

 

Az eredeti készítője a sorozatnak Ichiro Ooda

(Archívum)
 

Jewelry Bonney valós személyen alapszik egy bizonyos Anne Bonny kalózon. Aki a 18. században élt.

(beero88)
 

Az 597. rész az első fele a One Piece-nek.

(beero88)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.