Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
92%

One Piece: Wan pîsu (1999)

One Piece: Wan pîsu
Filmadatlap
 
54
Szereplők
10
Vélemények
16
Képek
Videók
 
Zsolti01   2019. 06. 17.

legújabb vélemény

Szeretem a kalózkodást, ezért ez az egyik kedvenc anime sorozatom. Mindennek ráhatása lesz a jövőre, még ha csak egy picit is, ha az elejét kibírod, utána nagyon élvezni fogod.

 
Deku   2017. 08. 22.

Ez a kedvenc anime sorozatom, bírom a kalózkodást ez pedig azt is tökélyre fejlesztette. Rajzolási technikája külön szót érdemel hisz az is egyediségével tökéletes. Imádom minden epizódját.


 
beero88   2016. 01. 16.

Legnagyobb kedvencem anime-ben. Furcsa rajzolási módja ellenére is nagyon kedvelhető és szórakoztató anime alkotás. Az összetartás és kiállás másokért fő szempont ennél a műnél.

 
Norbert93   2018. 07. 20.

Az egyik legjobb, legigényesebb és legkiterjedtebb univerzummal rendelkező anime és manga. Már több, mint 800 epizódnál tart, de még mindig nem fulladt ki, sőt rengeteg lehetőség van benne és a java még mindig hátra van. A rajzolási technika, a törté... több»

 
MidoD7   2018. 04. 29.

Az egyik ha nem a legeredetibb anime amit valaha elkezdtem nézni. A történet adott, egy kalandvágyó srácról aki mindenáron kalózkirály akar lenni. Emellé kapunk egy rakat érdekesebbnél érdekesebb karaktert kiknek külön álmaik vannak és együtt érik az... több»

 
bgnz367   2017. 04. 19.

Anime-k között is a legjobbak között foglal helyet. Eleinte egyedi rajzolása miatt nem akartam belevágni. Azonban könnyen szerethető és magával ragadó a története ennek az animének.

 
Vágottszemű   2019. 02. 07.

Nekem nagyon tetszik az anime. Most a kedvenceim között van (neverendingekből). Nagyon jól ki van találva a képességek. A harcok nem annyira jók, meg néha nagyon túlhúzzák de attól még élvezetes.

 

Az eredeti készítője a sorozatnak Ichiro Ooda

(Archívum)
 

Jewelry Bonney valós személyen alapszik egy bizonyos Anne Bonny kalózon. Aki a 18. században élt.

(beero88)
 

Az 597. rész az első fele a One Piece-nek.

(beero88)
 

Sanji gyűlöli az éhség érzetet ezért is láthatjuk annyit cigizni. Ennek köze van ahhoz, hogy gyerekkorában majdnem éhen halt.

(beero88)
 

Csakúgy, mint a "Naruto" című anime-ben, itt is egy nő adja a főszereplőnek a szinkronhangját.

(beero88)
 

A tengerészek úgy hajóznak át a „Calm Belt”-en, hogy egy bizonyos Tengerkövet (Kairoseki) erősítenek a hajó aljára, így a tengeri szörnyek nem figyelnek fel rájuk.

(beero88)
 

Trafalgar Law a maga 26 évével a legfiatalabb Shichibukai.

(beero88)
 

Eiichiro nagy rajongója a Karácsonyi lidércnyomás filmnek, ezért tűnhet hasonlónak néhány karaktere a filmbéliekkel.

(beero88)
 

A legtöbb karaktert ma is élő személyről mintázták. Úgy mint például: Fehérszakáll – Hulk Hogan, Mr. 2 – Jim Carrey (Dumb és dumber verzió), Franky – szintén Jim Carrey (Ace Ventura) stb.

(beero88)
 

Immár 15 éve tart a manga és semmi jele, hogy befejeződne.

(beero88)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.