Tammy Faye Bakker az egész világot elbűvölte egykor. A televíziós lelkipásztor felemelkedésének és bukásának története ez, amely különös életutat tár fel.
A Cukorláz és a Rögtönzött szerelem rendezőjének, Michael Showalter új filmje, amelynek főbb szerepeiben Jessica Chastain, Andrew… több»
Korrekt életrajzi film, amit elsősorban Jessica Chastain kiváló alakítása, másodsorban a tévés hittérítés témája emel az átlag fölé. Iszonyat, hogyan tudják emberek hülyítésére, pénz kicsalására használni ezt a médiumot a mai napig. Nem ismerem a teljes történetet, annyit tudok, hogy Tammy Faye-nek a valóságban sokkal több köze volt ehhez, mint amit a film alapján sejtenénk. Nekem ez a "mosdatás" nem túl szimpatikus húzás. Ezen kívül viszont egy profin elkészített dráma.
Jim és Tammy Faye Bakker élete és munkássága itthon csak keveseknek lehet ismerős, mint ahogy a teleevangelizációnak sincsenek hagyományai nálunk. A házaspár azonban az elsősorban Amerikában meghonosodott hittérítési forma, a televíziós és rádiós pré... teljes kritika»
Jim Bakker 2020-ban étrendkiegészítőket kezdett árusítani, melyeket csodaszerként hirdetett a Covid 19-járvány ellen. A New York-i ügyészség felszólította tevékenysége leállítására.
(Artemisia )Jim Bakker 1996-os Tévedtem című könyvében elismeri, hogy csak a börtönben ülve olvasta végig a Bibliát.
(Artemisia )Jim és Tammy Faye lánya, Tammy Sue Bakker 1970 márciusában, míg fiuk, James Charles "Jay" Bakker 1975 decemberében született.
(Artemisia )Jim Bakker és Tammy Faye válását 1992. március 13-án mondták ki, mintegy 31 évnyi házasság után.
(Artemisia )Szeretnéd használni a Mafab értékelését a weboldaladon?
Használd ezt a HTML-kódot »