Minden alkalommal, mikor Jolie-t "szerepelni" látom, hihetetlenül meglep, hogy erre a pályára került... Annyira kiesik a szerepből, hiteltelen az érzelmekkel, indulatokkal, az egész "alakítása" egy vicc. De ezt a filmet szeretem még vele is. Kedvelem az ilyen stílusú sötét, komor műveket. A történet rendben van, Denzel nélkül mondjuk valószínűleg gyengébb lenne. Felépítése rendben, és kellő feszültséget is teremt. Manapság egyre kevesebb ilyen film készül, pedig erre a hangulatra sokan vevők lennénk. ;)
Nagyon kedvelem Denzel Washingtont.Ebben a filmben az ágyhoz kötve is megcsillantja zseniális tehetségét.Ő viszi a filmet,ez nem vitás,köré épül minden.Egy kemény thriller,sok izgalommal,feszültséggel.Kiváló mozi.
Ez a film híján volt mindenféle eredetiségnek és érdekesség fokozónak. Sajnos ez a film nagyon nem jött be. Kellett volna valami, ami miatt úgy érzem, hogy ez elragadó, de sajnos nem éreztem.
Csak Denzel Washington miatt nézhető, mert exPittné csak csücsörit a duzzadt ajkaival. Érdekes módon a gyilkosságok mindig éjszaka, világítás nélküli helyen történnek, csak az elemlámpa fényében mutatják a tetthelyeket és az áldozatokat. Egy őrült – ... Több
Amikor láttam, én kicsit többet vártam tőle. Nem igazán tetszett, pedig Denzel Washington a kedvenc színészeim közé tartozik, de ezt a mozit ő sem tudja megmenteni.Izgalmasnak izgalmas, de valahogy nem jön be, igazi okot nem is tudnék mondani. A végén a csavar, hát az sem valami nagy cucc. Egy-két jó jelenet van, de ennyi.
Kategóriájában véleményem szerint átlag feletti film. Jó szereposztás, izgalmas sztori, profi szereplés. Van benne fordulat Műfaj lókedvelőinek érdemes megnézni!
Izgalmas, érdekes dráma profi szereplőkkel aminek nem mindennapi a cselekménye. Fordulatos és egyáltalán nem sablonos dráma. Végig lekötött a film, ajánlom!
Izgalmas film. Profi és összetett, a színészek alakítása is hozzáértő, a sztorija ötletes és érzelmileg is megfogó a film. Mindenképpen hat a nézőre, megfogó .
Nagyon érdekes és végig izgalmas film ami leköti az embert és érzelmileg lelkileg is magával ragadja. Profi alaptörténet és kiváló színészi karakterek.
Ha valaki nem látta volna még, szívből javaslom, hagyja csak ki! Én őszintén nem tudom, hogyan lehet ennek a valaminek ilyen magas értékelése az oldalon. Egyedül azt tudnám elképzelni, hogy egyesek nem akartak lepontozni egy olyan művet, melyben kedv... Több
Nekem a film egy kicsit feleslegesen túlbonyolított volt, valahogy nagyon szövevényes krimire akarták venni a dolgot, ami pont hogy megártott az egésznek. Persze kellett valamit kitalálni, mert a sztori amúgy elég sablonos, egy rakás krimi szól még p... Több