A maga kategóriájában baromi jó film! Végig agyalsz, hogy mi történhetett, miközben a cselekmény során újabb és újabb szálak tűnnek fel a történetben, ami a korábbi elgondolásaidat folyamatosan kétségbevonja, változtatja stb. Majdhogynem 3 órás a fil... Több
Családos emberek kétszer is gondolják meg, mielőtt leülnek elé. Felemészti az embert. Sok jelenete kifejezetten megrázó és szomorú, de éppen ezért zseniális a film. Jackman és Gyllenhaal külön-külön és együtt is hibátlan teljesítményt produkálnak.
Remek krimi és thriller , a két főhőst játszó színész ( apuka és rendőr ) remekel , a sztori érdekfeszítő , én személy szerint végigizgultam. Egy ponton rettentően nyomasztó is, épp ezért jó, hatásos.
Végre egy igazán jó krimi. Hugh Jackman megmutatja, hogy képes kilépni a rozsomák szerepéből és ha kell tud egy elszánt, mindenre kész családapát is alakítani.
Hugh Jackman és Jake Gyllenhaal is nagyszerűen alakít. Érdekes film volt, hogy a kétségbeesett ember mire nem képes. Nyomasztó és izgalmas végig. Nagyon jó.
Jake Gyllenhaal és Hugh Jackman párosa erős volt, bár ezt előre sejteni lehetett. Megnéznék már egy olyan filmet, ahol Paul Dano a főszereplő. Nagyon tehetséges a srác. Izgalmas és kiszámíthatatlan film volt.
Most néztem meg és a Komfortos Mennyország óta nem láttam ennyire jó krimi-drámát. Említésre méltó: 10/10. Fordulatos volt, kiszámíthatatlan, nekem nagyon bejött! A szinészek a Toppon vannak!
Ez egy olyan film amit nem könnyű nézni, az ember mégis újra meg újra megteszi. Elgondolkodtató, hátborzongató, lenyűgöző... egyszerűen egy mestermű.
Az igazán hosszúra sikeredett megvalósítás ellenére, a történet folyamatosan a képernyő elé köti a nézőt. Az eltűnt kislányok keresésébe bekapcsolódott nyomozót alakító Jake Gyllenhaal káprázatosan személyesíti meg az elszánt hivatalos személyt. Az egyik eltűnt kislány édesapját játszó Hugh Jackman szintén a helyzet magaslatán állt a színészi játék tekintetében. A film csattanója is tökéletesre sikeredett. Ismét egy élménnyel lettem gazdagabb.
Ennél vontatottabb, szürkébb filmet szerintem még nem láttam! A sztori jó, szereplők jók, de 2:30 perc "sétakocsikázás" Borzasztó lassan halad előre minden a filmben és amikor várnál valami "robbanást" vagy áttörést ami kicsit lendületbe hozná a tört... Több