A Fogságban egy nagyon komoly hangvételi lélektani dráma és thriller, amely szó szerint a képernyőhöz szögezi a nézőjét. Borzasztóan izgalmas, nagy meglepetéseket tartogat.
Sokaknak bejött ez a film azonban nálam teljesen más érzést váltott ki. Mivel kicsit sem kedveltem egy percig se. Szerintem a karakterek megoldása félelmetesen gyenge lett és többet ki lehetett volna hozni ebből.
Hugh Jackman élete alakításával megspékelve Denis Villeneuve rendező vászonra rittyentette a 2014-es év egyik legsúlyosabb élményét. Az embert próbáló játékidő ellenére végig leköti a figyelmet a nagyszerű atmoszférájával és témájával.
Lerí róla egyfajta sötét hangulat ami bármilyen furcsa fenntartja az érdeklődésemet. Nekem igazán kedvemre való volt ez a film is ilyen szereplőkkel pedig pláne. Nagyon jó alakítások voltak benne.
Jó kis krimi, átlagos színészekkel. A filmben végig jól kelti a rendező a feszültséget, aztán a végén jön a "csattanó". Tipikus amerikai film,de azért érdemes megnézni
Ez aztán a film, nagyon ott volt. Ódákat tudnék zengeni róla, annyira klassz, elemeire szedhetném, és csak magasztalni tudnám. Ezt a filmet mindenkinek látnia kell.
Nagyon jó kis film, bár össze lehet rakni az elszórt információkból a történetet. Tetszett, bár a végével nem vagyok kibékülve.
Végig nagyon izgalmas a sztori, leköti az ember figyelmét. A történetvezetése és az információk adagolása remek. A végét picit sajnálom.
Nagyon jól összerakott, igazán izgalmas thriller, ami végig fenntartja a feszültséget és érdeklődést, egy percig sem unalmas. Fordulatos, megfogó dráma.
Ez a film nálam 2013-ban messze vezette az első helyet. Hátborzongatóan izgalmas, olyan feszültséget tudott kelteni bennem, amire nagyon kevés alkotás képes. Elképesztően jó.
A 2013-mas év legjobbja, Hugh Jackman-nel és Jake Gylenhaal-al a főszerepben. A két színész kiemelkedő színészi játékot produkált. Den Villeneuve rendező fantasztikus, elgondolkodtató, izgalmas filmet készített.
Már nagyon hiányzott egy átütő erejű krimi. Izgalomban nincs hiány és persze érzelmekben sem. Hugh Jackmant jó volt látni ilyen apa szerepben. Jó színész.